Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy kiégtem?

Figyelt kérdés

A kérdés azért merült fel bennem, mert azt vettem észre, hogy egyáltalán nem találom vonzónak a mostani nőket. Régebben azért nézegettem őket, és szinte mindegyik tetszett. Mostanra mindegyikben találok valami hibát (pedig lehetne párom nem is egy), és úgy vélem, hogy egyáltalán nem nagy számok. Olyan egyforma, "tucatnő" mind... Nagyon unalmas, egyhangú lett a párkeresés, plusz mintha nem is akarnának magukra adni. Már 2-3 nőnél éreztem amolyan büdös/kellemetlen "szájszagot", amikor a közelükben voltam, és ez mégjobban fokozta azt, hogy nem találom őket vonzónak... Lehetett volna most is párom kb 1 hónapja, de visszautasítottam. Most is alakul, de nem érzem azt a fene nagy kémiát, amit kéne. Egyszerűen nem értem. Régebben görcsösen akartam, hogy legyen párom, mindent megadtam volna érte, persze kikosaraztak, és mondhatni nem is volt párom. Most, hogy lesz@rom mondhatni és az életemmel foglalkozom, jönnek a nők, és én válogatok, plusz szelektálok, utasítok vissza is, amit sohasem gondoltam volna, hogy teszek majd. Bocsi, hosszú lett, ha elolvastad pacsi!:D

29/F ha számít ez...

2021. okt. 16. 00:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem az a helyzet,hogy nem a te hibád. A nők elvarják.hogy mi mindent megtegyünk értük. Ők pesig néha kicsinosítjak magukat és ennyi. Nagyjábol egy szakadt bőröndel költöznek hozzád, egy agresszív exel és egy köteg lekiproblémával.

Próbalhatsz segiteni,de idővel rajössz,hogy nagyon kevés az egyediségég.

Én imadom a nőket, tényleg csoda ahogy működnek. Sosem érdekelt a külső, a belső annál inkább ,azonban rádöbbentem,hogy nagyon kevés az akiért megéri szenvedjünk.

30f

2021. dec. 10. 11:35
 22/22 anonim ***** válasza:
téged minősít, ha ilyen nőid voltak...
2021. dec. 10. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!