Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint a külsőm a legnagyobb erényem?
Én mindig is a belső értékeimet tartottam kiemelkedőbbnek, illetve azt, amit önerőből elértem. Ezzel próbálok érvényesülni, mert a külsőmet nem tartom túl férfiasnak (nincs arcszőrzetem, csak 175 cm magas vagyok, vékony is, stb).
Viszont az elmúlt fél évben eddig minden nő, akinél próbálkoztam, csak szexet akart. Vagy kaland vagy szexkapcsolat formájában. Pedig értelmes, intelligens, tanult (diplomás), jó egzisztenciával rendelkező férfi vagyok, stabil pont lehetnék bárki éltében. Ezek szerint nem túl megnyerő a személyiségem, de - azzal ellentétben, amit magamról hiszek - a külsőmmel hódítok?
Nem mindegy!
Dugj ezerrel és élj.
Hat ha az egy ejszakast te hoditasnak hivod akkor igen azzal hoditasz...
De en nem igazan ezt tartom hoditasnak, az en ertekrendszeremben egy jo kapcsolat kialakitasa es annak fenntartasa eveken at sokkal nehezebb mint valakit megfektetni...
Nem vagyunk egyformak
Kèp nèlkül?
Biztos ,tuti ,hogy a külsőd
Mi akadályoz meg téged abban, hogy sportolj és izmot szedj magadra?
Párom 172 centi és már 8 és fél éve együtt vagyunk.
Az arcszőrzet hiányának meg semmi köze ahhoz, hogy nincs tartós kapcsolatod.
Az egyéjszakás kalandoknak pedig semmi értékük sincs, számomra legalább is. Ilyeneket csak az aljanép csinál, normális, intelligens ember ilyenekkel nem él.
Van hova még fejlődnöd mind külső, mind belső terén.
Ha ismernéd az élet működését, isten tökéletes rendszerét, tudnád, hogy ez lehetetlen.
Ha létezel, nem a külsőd a legnagyobb erényed. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!