Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet köztünk még valamikor több?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet köztünk még valamikor több?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Röviden annyi a történetem, hogy sajnos úgy alakult, hogy pár évvel ezelőtt elvaltunk a férjemmel. Azóta egyedül nevelem a 3 kiskorú gyermekem. Pár hónapja megismerkedtem egy szintén elvált Férfival, neki is 3 kiskorú gyermekei vannak. Sokszor beszélgetünk, messengeren üzeneteket váltunk, de csak hétköznapi, mindennapi témákról. Mint 1 jó barátok. Először nem akartam tőle semmit, jól esett valakivel beszélgetni, de minél többet beszélgettünk annál inkább elkezdtem érezni iránta. Ő azt mondja, hogy nem akar tőlem semmi közelebbi kapcsolatot, de nagyon kedvel, szeret velem beszélgetni. Szerintetek lehet még a részéről ebből több? Vagy semmi esély rá? Volt már valaki hasonló cipőben? Ha igen akkor nálatok, hogy alakult?

Köszönöm szépen, ha megosztjátok velem! :)

39 éves nő vagyok.

2021. okt. 15. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt írta hogy nem akar semmit, akkor nem lesz semmi sajnos, max 1-2 dugás.
2021. okt. 15. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Én is ettől tartok :(

A Férfiaknál nem szokott így lenni, mint pl. most nálam? Hogy én sem akartam semmit, de minél többet írtunk/beszéltünk annál jobban kedveltem és elkezdtem érezni iránta...

2021. okt. 15. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem és jól írja az első szerintem is
2021. okt. 15. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:

"azt mondja, hogy nem akar tőlem semmi közelebbi kapcsolatot, de nagyon kedvel"

Írtad, hogy van 3 kiskorú gyermeked és neki is.

Szerintem kedvel téged, de sokszor a pasik ha jobban belegondolnak hosszabb távon, hogy mi lehetne ebből, akkor bizony "megijeszti" őket a 3 gyerek. Természetesen tisztelet a kevés kivételnek!

Nálad is van 3 gyerek, nála is, hát nem lenne egy "egyszerű történet".

Nyilván mindent lehet, csak akarni kell mindkét félnek!

2021. okt. 15. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat férfiaknál is ilyesmi, de nem ilyen esetekben. (konkrétan kijelentette, hogy nem akar tőled semmit)
2021. okt. 15. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Biztos hogy lehet ennél több, viszont mély érzések nélkül.

A férfiak is vágynak szeretetre, könnyen lehet hogy eléggé megszeret, vagy akár már meg is szeretett. Csak ez az érzés nem egy mély vonzalom eredménye, de attól még bőven lehet egy tartós kapcsolat alapja is ez a szeretet.

2021. okt. 15. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ketten egyutt osszebutoroznatok a sok pulyaval, jo nagy tenyeszet lenne...
2021. okt. 15. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akar semmit. Ha egy pasi akar valamit azt tuti megtudod, ők nem küldözgetnek jeleket, meg jaaaj nemtudom.

De, ha összejártok stb, legalább nem vagy egyedül és havernak tök jó lehet. Hasonló cipőben van, ha kell valami (akár jogi) segítség, biztos tud segíteni

2021. okt. 15. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy szántatok rám egy kis időt és válaszoltatok!

Megerősítettetek benne,hogy ne éljem bele magam. Viszont így igaz, ahogy az utolsó írta, legalább nem vagyok egyedül és egy nagyon jó barátom lett, akivel bármit megoszthatok és segít, támogat (lelkileg) engem és a gyerekeimet mindenben!

Köszönöm szépen nektek még egyszer a válaszokat!

Minden jót kívánok!

2021. okt. 24. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!