Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire lehetetlen normális családszerető férfit találni?
Figyelt kérdés
39 elvált nő vagyok egy gyönyörűséges 6 éves kisleánnyal. Jó karban vagyok, van munkám, életem. Hiába keresek NORMÁLIS férfit aki klasszikus értékek szerint élne egyszerűen nem találok. Egyszerűen nem értem hogy hova lett a férfiasság, az erő, a védelmezési vágy. Jól értem hogy a mai férfiak vagy nők szeretnének lenni vagy a nőt férfi szerepbe akarják kényszeríteni? Miért? Kifordult a világ vagy mi?2021. okt. 14. 13:04
21/31 anonim válasza:
Nem támadott a gyerekkel, leírta ugyanazt, amit te.
Lehet, ez is egy tulajdonság, ami nem vonzó. Rögtön robbansz.
Mellesleg mitől kell téged megvédeni?
22/31 anonim válasza:
Sokféle ember létezik, ha kitartóan keresel megtalálod a párodat.
Azt gondolom hogy a nemek közti egyenlősdi túl lett tolva. Teljesen egyenlő soha nem lesz férfi és nő, mert nem ugyanolyanok. Nem egyenlősdire van szükség, hanem hogy mindenki azzal foglalkozzon amiben jó. Sokkal többre jut egy pár ha inkább kiegészítik egymást :)
23/31 anonim válasza:
SZerintem senki, de legalábbis nem sokan akarják MÁS gyerekét nevelni. Miért nem maradtál a gyereked apjával? Ő talán nem volt védelmező, normális férfi, aki a klasszikus értékek szerint él? Nem volt benne férfiasság és erő? Ha pedig így van, akkor miért szültél neki gyereket? Eléggé sok ellentmondásba keverted magadat... és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy TE mit tudsz nyújtani egy olyan férfinak aki esetleg megfelel az elvárásaidnak?
24/31 A kérdező kommentje:
23, a gyerekem apja megvert, ezért nem maradtam vele. Most jobban érzed magad?
2021. okt. 14. 23:34
25/31 anonim válasza:
És tőle kell megvédenie az újnak?
26/31 anonim válasza:
Mondjuk szerintem a régi idők klasszikusnak vett férfiai verték az asszonyt, a gyereknevelésben pedig még véletlenül se vettek részt. A pusztán biztonságos anyagi háttér pedig nem védelmez így senkit abban a családban, max apukát, hogy nem tud hova lelépni az asszony és csendben tűr.
27/31 anonim válasza:
Akkor miért csináltál neki gyereket...
28/31 anonim válasza:
27-es,a kérdező nem egyedül hozta létre a gyereket. Apuka is aktívan részt vett benne. És nem biztos, hogy a gyerek születése előtt is aggresszív volt. Inkább a gyerek születése után bolondulnak meg a leggyakrabban, amikor már nyeregben érzik magukat. Ugye asszony mostmár függ tőle, tehát marad bármit is tesz.
29/31 A kérdező kommentje:
28, nem, nem volt agresszív. Sőt, kifejezetten nyugodt, megfontolt embernek tűnt. Először az alkohollal volt gondja, aztán velem. Azt nem vártam meg, hogy a gyerek is sorra kerüljön. És nem, nem tőle kell megvédeni. Azért látom a színvonal megvan itt :D Azt hiszem sok tesze-tosza magára ismert, nem véletlen az agresszív fellépés sohasem, és igen, szóban sem!
2021. okt. 17. 17:10
30/31 anonim válasza:
Jol van, kerdezo, ha te tudod a frankot, minek kerdezoskodsz itt??? Amugy meg nem en kerultem bantalmazo kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!