Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire lehetetlen normális családszerető férfit találni?

Figyelt kérdés
39 elvált nő vagyok egy gyönyörűséges 6 éves kisleánnyal. Jó karban vagyok, van munkám, életem. Hiába keresek NORMÁLIS férfit aki klasszikus értékek szerint élne egyszerűen nem találok. Egyszerűen nem értem hogy hova lett a férfiasság, az erő, a védelmezési vágy. Jól értem hogy a mai férfiak vagy nők szeretnének lenni vagy a nőt férfi szerepbe akarják kényszeríteni? Miért? Kifordult a világ vagy mi?

2021. okt. 14. 13:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
58%

Életemben nem láttam még olyan elvált anyát aki ilyen buta picsogást adjon elő a gyönyörűséges kisleányáról meg a védelmezésre vágyásról.

Ez már megint egy olyan írás amiben incelke megpróbált nő lenni, csak nem sikerült.

2021. okt. 14. 13:44
 12/31 A kérdező kommentje:
11, nagyon gyorsan lépj a fékre ember. Se engem se a gyerekemet a szádra ne vedd! Ha nem tudsz viselkedni, menj máshová! Troll, jelentve.
2021. okt. 14. 14:05
 13/31 anonim ***** válasza:
95%
Jelents nyugodtan. Nem vettem számra a nemlétező gyereked. Annál is inkább mert én viszont tényleg anya vagyok. A troll meg te.
2021. okt. 14. 14:07
 14/31 anonim ***** válasza:
97%

Korodbeli férfi vagyok.

Nekem például nem jelentene problémát hogy a nőnek akivel ismerkedem van gyereke.

Sőtt még inkább pozitívum, mert nekem is van, és én már nem akarok többet. Sok nő pedig még szeretne, így párkereséskor ez egy elég erőss szűrő sokaknál.

Szóval fontos lenne számomra a család élmény.

Viszont elég vicces hogy akikkel próbáltam ismerkedni(gyerekük is volt), rövidesen lepattintottak, mondván nincs idejük ismerkedni a gyerek miatt 😂.

Volt olyan akivel nehezen tudtunk volna összehozni egy telefonbeszélgetést(fordítva dolgoztunk), ezért lettem pattintva. Holott írni lehet bármikor, és én írtam is , de neki arra nem volt ideje, vagy kedve...fogalmam sincs.

Szóval nők között is vannak gyöngyszemek.

Tudom ez téged nem nyugtat, csak leírtam a tapasztalatom.

2021. okt. 14. 14:08
 15/31 anonim ***** válasza:
79%

"Olvasd csak el itt a legtöbb témát. Ha már a másik aprót hibázik, kirúgják."

Évek óta olvasgatok itt, de apró hibák miatt még nem olvastam szakítási javaslatot. Megcsalás, bántalmazás, hazudozás, nulla szexuális élet, stb., szerintem nem apró hiba.

És amiket inkább látok, a fentebb felsorolt okokat halmozottan inkább elnézik az emberek, csak ne maradjanak egyedül 5 percre sem.

2021. okt. 14. 14:14
 16/31 anonim ***** válasza:
Kérdező és 14-es: ne adjátok fel! Én a kérdezőhöz hasonlóan 40 előtt váltam, kisiskolás kisfiúval. Nekem azóta sikerült.
2021. okt. 14. 14:16
 17/31 anonim ***** válasza:
3%
Aki elvalik, az bunos. "Joban, rosszban, amig a halal el nem valaszt."
2021. okt. 14. 14:17
 18/31 A kérdező kommentje:
16, köszönöm.
2021. okt. 14. 15:00
 19/31 A kérdező kommentje:
13, az egy szint amikor valakit a gyerekével támadsz... undorító.
2021. okt. 14. 15:01
 20/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehetlen, annak idején az unokatesómnak is sikerült, igaz nem volt egyszerű, de összejött, neki akkor egy lánya volt, akkor volt a lány olyan 11 éves körül, a férfinak meg két gyereke volt, egy lány és egy fiú, a fiút nem tudom hány éves, a lánya annyi idős kb. mint az unokatesóm lánya. Azóta vannak már közös gyerekeik is. Más: Kezd tele lenni a tököm ezzel az incelezéssel, ha nő ha férfi ír ki valami kérdést, ami ép nem arról szól, hogy milyen vidám és felhőtlen az élet, hanem van valami bánata, panasza, akkor valamelyik okos benyögi, hogy incel, annak ellenére, hogy semmit nem tud a kérdezőről. "Örülök" neki, hogy "divatba" jött itt ez a szó, boldog boldogtalan használhatja, ha kell, ha nem.
2021. okt. 14. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!