Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az baj ha nőként rámenős vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nőként rámenős vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a férfinak "kell" kezdeményeznie vagy legalábbis ez a megszokott,de sajnos én általában a valamilyen szinten elérhetetlen pasikhoz vonzódom és nem bírom magamat túlságosan visszafogni például odamegyek hozzá mint barát persze beszélgetni legalábbis ennek álcázom meg sokat nézem őt.

2021. okt. 12. 17:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben.
2021. okt. 12. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:
15%
Persze szolgáló lány és kiszolgáló személyzet is jól jönne. Sőt még a bajban is a nő rántson kardot, hiszen az olyan jó. Egy bevásárlószatyrot azért elbírsz? Vagy kinyalatod a feneked, udvaroltatsz magadnak aztán mész a következő lúzerhez… ami ingyen van, az nem értékes!
2021. okt. 12. 21:45
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Akkor gondolom ha nálad is csak selejt kretén pasik kezdeményeznének, ilyen alkoholista nőverő barmok akkor te is csak ülnél ölbe tett kézzel merthogy "a férfinak kell kezdeményezni". És ha mondjuk lenne egy pasi, akinek bejönnél akkor te sem kezdeményeznél nála, mivel "az nem illik", és inkább beérnéd a kezdeményező nőverő, alkesz, kopaszodó fogatlan tatákkal

2021. okt. 12. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem, kedves 13–as:)) Én jelezem a férfinak, ha tetszik, mosollyal, mimikával, vagy esetleg egészen véletlen a táskámból is kiesik valami, amikor ott van:) Így adok esélyt kezdeményezni, a többit utána meglátjuk:))
2021. okt. 12. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Értem. Ha van egy tömeg ahol egy rakás ember van és a férfi épp üzleti megbeszélést folytat a telefonján akkor szerinted mennyire fog majd pont a te mosolygásodra odafigyelni?

Meg tudod ezzel az a baj, hogy egy csomószor eljátszották már ezeket a "mosolya, mimika, szemkontaktussal jelzés" dolgokat és amikor tényleg kezdeményezni akartam, akkor mindig előjött a félénk "jajj, de azt én nem is úgy értettem" szöveg. Ezek semmit nem jelentenek. Megnéz egy nő. Na és? És ha csak azt nézi, hogy miért ilyen szakadt a nadrágom? Vagy mosolyog, és ha azon mosolyog, hogy kiszakadt a kabátom?

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ezek nem jelentenek semmit. Vagy kezdeményez a csaj vagy nem. És akkor nekem kell. Ilyen "jelnyelv" meg morse-jelek stb felejtsük el

2021. okt. 12. 23:35
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
8 ha te attól leszel értékes, hogy nem kezdeményezel, meg érted " küzdeni kell", akkor talán nem vagy túl magabiztos, és úgy érzed, nincs más értéked?
2021. okt. 13. 07:03
 17/21 anonim ***** válasza:
84%

rámenős? Hol?

TE nem ölbetett kézzel nyafogsz az álomvilágodban és várod a tökéletes pasit, a tökéletes helyen és dumával. TE teszel az életedért és a saját döntéseid folyamán CSELEKSZEL.

A fél karomat odaadnám, hogyha egy nő tudná mit szeretne, TENNE érte és akár 30 felett nem azon hisztizne, hogy kinek mi a "dolga", játszmázna meg felfoghatatlan jelek mögé bujtatná és hárítaná a felelősséget a pasira. Ez mind a felelősség elkerülése az "én vagyok a nő, a pasinak KELL xy...stb".

Hajrá csajszi, nagyon fog örülni a srác, akivel egymást választjátok és hidd el, értékelni fogja a normális, őszinte viselkedést.

2021. okt. 13. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:
84%

15… te most próbálod a kudarcaidat megmagyarázni a nőknél…. Mert igazából fogalmad nincs, hogyan kell udvarolni egy nőnek, hogyan kell hozza közeledni és ezért a másikat hibáztatod. Tudod az elmúlt pár ezer évben az a férfi “szaporodott” , aki elég erős volt és rá mert startolni a nőre, figyelte, hogy mikor lehet és élt is a lehetőséggel. A hölgyeknek meg megvoltak azok a gesztusok, amivel jelezni tudtak a férfinek. Aki ezt nem ismerte fel, az úgy is járt. A csajt vitte a szomszéd srác, aki belevalóbb volt.

Telefonnal a kezében rohanó üzletember valóban nem figyel a másikra, csak magára. Ez az állapot nem alkalmas a csajozásra. Nekem sosem volt gondom a férfiakkal ilyen szempontból, 17 éve élek boldog házasságban, a férjem ízig vérig férfi. Úgy is ismerkedtünk meg, hogy felkért táncolni. Ő éppen keresett egy hölgyet táncra én jeleztem, ő jött. Majd beszélgettünk sokat, mert szimpatikusak voltunk. Ennyi a nagy ördöngősség. Inkább magadat fejleszd és tanult meg elviselni, hogy nem minden végződik elsőre sikerrel.

2021. okt. 13. 16:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyébként bőven találsz olyan nőt a mai világban, aki szívesen rád mászik…hiszen most ez lett a trend. Az más kérdés, hogy majd panaszkodnak a töröttszárnyu.hu-n, hogy mindent ők csinálnak egyedül, gyerek, munka, háztartás, idős szülők ápolása stb. Béla meg kényelmesen sörözik a kanapén és megy a haverokkal, hiszen az neki jár… !
2021. okt. 13. 19:26
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Szeretnem latni azt a trendet, ahol a no ram maszik....🤦
2021. okt. 13. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!