Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder egy hatalmas nagy átverés, vagy csak én vagyok baromira peches?
A nő férfi arány 1:4-hez a Tinderen. Ezt meg is szokják, ezért úgy szelektálják ki őket, mint a húspiacon a marhát. Valószínűleg nem vagy ronda, csak mindig kapnak üzenetet egy jobbnak tűnőtől, ami miatt dobják az előzőt.
A nőket is meg lehet érteni, egy átlag nő egy sűrűbben lakott helyen biztos kap vagy napi 10-20 üzenetet, nincs kapacitás mindenre reagálni.
Én kb modellszintű képekkel kaptam visszaírást átlagos lányoktól.
Ergó teljesen úgy kellett előadnom magam a képeimen, amilyen egyébként nem vagyok. De akko meg a kutya se írt volna vissza :D
Én inkább azt mondanám, hogy a Tinder egy kicsit kegyetlenebb a hagyományos társkereső oldalaktól. Általában már a kezdőkép alapján eldönti az ember fél másodperc(!) alatt, hogy szimpi-e az illető, ha nem akkor már jön is a következő és így tovább. Átlagos vagy rossz minőségű képekkel nem lehet labdába rúgni. Akkor sem, ha amúgy egy 10/10-es hapsi/nő az illető, de nem jön át az első képkockán. Továbbá, felesleges monológokkal és szöveggel operálni, mert már anélkül balra megy a nem szimpatikus, hogy azt elolvasnák.
Férfiaknak match esetén javasolt rögtön írni, mert már fél nap alatt annyi új match/üzi lesz egy jobb csajnak, hogy már 10-20.-ként kellene beállni a sorba, de még egy normális lánynak sincs ennyi ideje vagy energiája...
Az összes társkereső gyenge pontja a fotó.
Egy ügyes nő csinál olyan fényképeket, olyan sminkkel, hogy élőben elmész mellette, nem ismered fel.
Egy férfinak nagyon fotogénnek kell lennie, hogy felkeltse a szimpátiát. Legelőnyösebb séró, kigyakorolt mimika, előnyös látószög, akkor van esély.
Az emberek "nevelve" vannak a médiában közvetített megjelenítéssel. Nem titok, hogy a képernyőket a fotogén emberek uralják, akiket ráadásul sminkkel készítenek fel, hogy az adott látványt nyújtsák.
Férfiként hiába kiváló az egyéniséged, jó a kiállásod, hiába vagy érdekes ember, hiába nézel ki átlagosan, ha nem mutatsz jól a fotón, rád se kattintanak. Akinek jó a dumája, egyéniség, annak siettetnie kell az élő találkozást, nem érdemes napokig írogatni.
Engem se szeret a kamera. Nem szerencsés az optikába néznem, mert kihangsúlyozza olyan tulajdonságaimat, amik élőben csupán néhány pillanatig láthatóak. Nehéz olyan szöget találni, ahol az élő képemhez közelít a megjelenítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!