A cicám megfogott egy hatalmas zöld valamit (szerintem szöcske lehet) és piszkálja rugdossa pofozza. Kéne tennem valamit? Egyáltalán ha megeszi lesz baja? Nagyon undorító valami
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 15:26
1/10 anonim válasza:
Nem lesz baja, ha már szétcincálta, dobja ki valamelyik családtag, aki nem fél tőle.
2/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Az enyém tegnap fogott egyet,elvettem tőle és szabadon engedtem.
3/10 anonim válasza:
Enyém meg is eszi. Nem lesz baja tapasztalatból mondom.
4/10 anonim válasza:
Nem imádkozó sáska?
Vagy az is lehet hogy sáska.
5/10 anonim válasza:
Az enyém is ette már meg. Nem lett semmi baja.
6/10 anonim válasza:
Ha imádkozó sáska, az visszaharaphat.
7/10 anonim válasza:
Aki lepontozott: nem látott még olyat mikor a sáska a macska orrán lóg? Csúnyán tudnak harapni.
8/10 anonim válasza:
Ma már a 2.válaszomat törlik.
Az ok,hogy undorítót ír egy sáskáról. Én nem írhatom a macskára,hogy kártékony dög,pedig az. Érdekes.
9/10 anonim válasza:
Tudod mi a kártékony? Csak az ember, semmi más. A macska csak macskaként viselkedik.
10/10 anonim válasza:
Az enyém bazi nagy pókokat eszik 🙄
Nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!