Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért terjedt el az a bődülete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért terjedt el az a bődületes baromság, hogy a magyar férfiak nem sikeresek a külföldi nőknél, mert csak ezek jönnek vissza?

Figyelt kérdés

Nekem 1-2 kivétellel minden férfi ismerősöm elkelt és sikeresebb lett külföldön a csajozásban. Azaz 1-2 is azért nem, mert egyrészt nem is beszéli az adott ország nyelvét ahol melózik és nem is hajlandó megtanulni. Másrészt meg nagyon spórol mindenen, munkásszálló is jó neki, csak minél több kp. maradjon.

Na, az ilyen pasik tipikusan vesznek egy használt BMW-t pár hónap meló után, és azzal járkálnak haza állandóan bömböltetni a szar tragacs motorját, hencegni vele és próbálni itthon csajozni. És közben az jön le belőle, hogy hát igen, külföldön nem kellett a nőknek, ez is haza szaladgál csajozni. Bezzeg Borcsa az kellett egy olasz pasinak. (Aki mellesleg alkesz és veri, de az mind1 mert olasz)

Nagyjából ilyesmik miatt terjedt el, hogy csak a nők sikeresek a külföldi pasiknál, a férfiak a külföldi nőknél nem?

2021. okt. 11. 14:36
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
A 48-asba csak a tipikus incel logika követői kötnek bele (=bármi rossz történik velem azért mindig más a hibás).
2021. okt. 12. 22:06
 52/57 anonim ***** válasza:
60%
Ha pl a gyereked meghal rákba akkor azért te vagy a hibás?
2021. okt. 12. 23:29
 53/57 anonim ***** válasza:

Szerinted az ugyanaz mint hogy valaki béna és nem tud nőt kapni? 😭

Na ezért vagytok szüzek 40 évesen is, a végtelen rosszindulat, a kisegitő iskolás értelmi szint, és a tipikus "áldozat vagyok" viselkedés, ebből állnak az incelek😄👌🏼

2021. okt. 13. 15:43
 54/57 anonim ***** válasza:
Menj katonanak, ott legalabb embert nevelnek beloled.
2021. okt. 13. 16:25
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki béna szerinted annak van esélye? Nem hinném, hogy aki mozgássérültnek születik azért túlságosan kapadoznának a nők. Nyilvánvalóan ha valaki férfiként a kerekesszékbe kerül sem lehet áldozat sosem...

Már ne haragudj, de te egyáltalán tudod milyen katonának lenni? Te voltál?

Az egész kész vicc. A nyolcvanas években volt az egyik munkatársam katona. Mondta, hogy egész nap nem csináltak semmit lényegében, és csak az volt a lényeg, hogy elverjék az időt arra az egy-két évre amíg le kell szolgálják a sorkatonai szolgálatukat. Mondta, hogy reggel felkeltek reggelizni, visszamentek aludni. Majd felkeltek ebédelni, utána megint visszafeküdtek aludni. Majd este meg nem bírtak már aludni, mivel annyit aludtak napközben és egész éjszaka fent voltak és egymással hülyéskedtek és marhultak. Majd másnak minden kezdődött elölről. Szerinted ennek mi értelme van? Ez idő alatt inkább elmegyek építőiparba dolgozni, mert legalább pénzt is keresek, meg szakmailag is fejlődök, nem b*szok el az életemből egy évet a semmire.

2021. okt. 13. 17:27
 56/57 anonim ***** válasza:
Utolsó, azt nem mondták el neked hogy szívatták egymást. Pl. fogkefével kellett felmosni a folyosót.
2021. okt. 13. 17:30
 57/57 anonim ***** válasza:
100%

Tudom. Ilyenek hallottam én is.

De még mindig nem értem az összefüggést aközött, hogy férfivá válsz vagy, hogy egy nyolc általánossal rendelkező kiskatona a pofádba ordibál.

Ha már ilyen szutykos dolgokat kell csinálni, akkor sokkal jobban megéri elmenni dolgozni valami segédmunkán. Pl én is dolgoztam építkezésen légkalapácsosként meg csákányoztam a napon stb. De ezekért legalább fizettek és még szakmailag is fejlődtem valamennyit ilyen téren.

2021. okt. 13. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!