Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért terjedt el az a bődülete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért terjedt el az a bődületes baromság, hogy a magyar férfiak nem sikeresek a külföldi nőknél, mert csak ezek jönnek vissza?

Figyelt kérdés

Nekem 1-2 kivétellel minden férfi ismerősöm elkelt és sikeresebb lett külföldön a csajozásban. Azaz 1-2 is azért nem, mert egyrészt nem is beszéli az adott ország nyelvét ahol melózik és nem is hajlandó megtanulni. Másrészt meg nagyon spórol mindenen, munkásszálló is jó neki, csak minél több kp. maradjon.

Na, az ilyen pasik tipikusan vesznek egy használt BMW-t pár hónap meló után, és azzal járkálnak haza állandóan bömböltetni a szar tragacs motorját, hencegni vele és próbálni itthon csajozni. És közben az jön le belőle, hogy hát igen, külföldön nem kellett a nőknek, ez is haza szaladgál csajozni. Bezzeg Borcsa az kellett egy olasz pasinak. (Aki mellesleg alkesz és veri, de az mind1 mert olasz)

Nagyjából ilyesmik miatt terjedt el, hogy csak a nők sikeresek a külföldi pasiknál, a férfiak a külföldi nőknél nem?

2021. okt. 11. 14:36
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
0%
20-as vagyok, micsoda forró punccijuk volt...
2021. okt. 11. 16:07
 22/57 anonim ***** válasza:
6%
21. Ugye ? nem ilyen hideg , 2 perc után kiszáradt magyar vagina..
2021. okt. 11. 16:21
 23/57 anonim ***** válasza:
2%
Valahogy a magyar nuni csak érdeket akar, nem önfeledtek, nincs bennük élet. Öcsém, egy kubai, pfff. Még négert jó lenne fogni, azokra azt mondják, hogy egy vulkán.
2021. okt. 11. 16:38
 24/57 anonim ***** válasza:
18%
Érdekes, hogy akik saját tapasztalatokat írnak, azokat lepontozzátok, pl engem is 0%-ra holott tényleg éltem kint és összejött, míg azok akik olyanokat írnak "a magyar férfiak mind fogatlan zsírdisznók" azokra meg 100%-ot adtok. Tulajdonképpen mi az értelme ennek a kérdésnek ha meg sem hallgatjátok a másikat csak lepontozzátok és a saját meggyőződéseiteket fújjátok?
2021. okt. 11. 16:41
 25/57 anonim ***** válasza:
96%

#24 Annyira átlátszó, hogy csak vissza akartok ütni, hogy az már szinte nevetséges. A kérdezőnek a válasz: a magyar pasik külföldön nem olyan kelendők, mint a magyar nők. Ez tény. Ez persze nem jelenti az hogy a Gézának meg a Tamásnak nem jöhet össze, de hogy nem lesz tömeges jelenség, az hót ziher.

Továbbá, aki itt nem tud becsajozni, az kint sem lesz vonzó. Nem tud mit villantani egy angol, német, francia nőnek. Amelyik magyar pasi igen, az itthon is be tudott (volna) csajozni. Ez ennyire egyszerű.

2021. okt. 11. 19:48
 26/57 anonim ***** válasza:
2%
25: Én a 20-as, 23-as vagyok. De jót röhögtem hogy nem hiszitek el. Pedig igaz, olyan körökben mozogtam a cég ahol dolgoztam külkapcsolati, de magyar és itthon. Biztos van még ilyen pasi mint én, nem igaz, csak nekem van szerencsém.
2021. okt. 11. 20:14
 27/57 anonim ***** válasza:
2%
a magyar nők is csak prostinak kellenek kint , de mindig is tudtam , hogy ha egy nőt megakarnak dugni 100 -an akkor ő mind a 100-ra úgy tekint mint ha szerelmesek lennének belé..
2021. okt. 11. 22:19
 28/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne mindnekit egy kalap alá venni. Más egy orvos vagy orvosnő, és más egy mosogató. És nyilván a lehetőségeik is mások, és azok a körök is, amelyekben mozognak.
2021. okt. 11. 22:47
 29/57 anonim ***** válasza:
13%

Persze, hogy kelendően, mivel kint nagyrészt magyarok a prostik. Sok nyugati országban több a magyar prosti, mint a helybeli. Legendás történeteket lehet olvasni akár újságok hasábjain is, hogy kint dolgozó magyar férfiak mentek el kint bordéházakba és tele volt magyar nőkkel.

Egyébként meg tagadhatod, de ettől függetlenül nekem tényleg sikerült külföldön küldöldi nővel, akármennyire is sivalkodtok és lepontoztok.

De mint írtam én beszélek nyelveket, meg mondjuk én se betanított munkás vagyok, hanem szakmunkás.

2021. okt. 11. 23:18
 30/57 anonim ***** válasza:
46%
28 . Az orvosnő is ember, azt is lehet dugni..
2021. okt. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!