Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más mit tenne a helyemben??

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem pontosan 1 hete. Ő cigány fiu. 1x taliztam vele,rögtön másnap. És egyébként nem csúnya pali, meg nagyon rendes,meg minden csak nagyon fekete a bőre meg alacsony is😅nálam pár centivel magasabb én 154.5 vagyok és nem tudom hogy foglalkozzak e vele vagy ne. Gyakran mondta ez az 1 hét alatt még csak ismerkedünk hogy én nem irkálhatok férfiakkal.Nem is írtam,csak már előre kijelenti ne is igazoljam vissza hát nem is vagyunk még együtt de már kezdi... meg mindig hogy ő ezt megölné ha csúnyán beszélne vele azt megölné.Nem tudom ilyen agresszivnak tűnik ez a dolog nekem. De velem normális meg minden bár még csak 1 hete beszélünk. Nem tudom ti folytatnátok vele az ismerkedést??? Meg mindig csavarog szokta mondani hogy délután 2kor ment haza reggeltől nem is volt otthon kocsikat vesz ilyesmi. Meg én nadrágban járok és a múlt héten is főleg végig esett az eső erre elkezdi nekem celozgatni ő jobban szereti ha szoknyában van nő, oké felveszem én is a szoknyát meg szeretem is de a hidegben meg esőben miatta vegyem fel h jobban tetszek neki v hogy gondolta...😏
2021. okt. 11. 13:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen más kultúra, erős birtoklási vagy stb. A labtorloje leszel idővel.

Felejtsd el

2021. okt. 11. 16:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyoooon felejtős ez baba
2021. okt. 11. 18:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rasszista, de sajnos tapasztalatból írom, (anyám nagyon sok cigány pasival jött össze már, és mindig ugyan az van..) a cigányok agresszívak. Az elején kedvesek veled, de utána ha már megszereztek maguknak, akkor nagyon durván elkezdenek irányítani, kisajátítani, és csicskáztatni. Meg is fognak ütni, mert ez náluk teljesen normális, hogyha nem úgy táncolsz, ahogy ők fütyülnek. Takarítani nem fognak, mert mi az már, hogy egy nő mellett ők takarítsanak. Egész nap dögleni fognak az ágyban ha éppen nem dolgoznak, és neked be kell neki hordanod a kaját tapsra, és lesned kell minden kívánságát. Nem fog engedni dolgozni, de fel fogja hánytorgatni minden egyes alkalommal, mikor vita van, hogy ő tart el és hogy egy r*banc vagy, nélküle sehol sem tartanál. Nagyon szépen kérlek.. Menekülj!
2021. okt. 11. 18:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerinted Pápai Joci is ilyen lehet?
2021. okt. 11. 20:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Utolsó szerinted Gàspàr Győző is ilyen lehet?
2021. okt. 11. 21:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Győzi már jobban...
2021. okt. 11. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!