Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok be lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok be lehet vágódni azzal, ha egy férfi a többi férfit ekézi?

Figyelt kérdés
Elhordja őket mindennek, mocskos, perverzneknek pl. akik csak a szexre hajtanak. Éretlen, EQ-negatív barmok. Majd hozzáteszi, hogy ő bezzeg különb, és szégyelli magát a férfitársai helyett is.

2021. okt. 11. 10:12
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindig nyerő, ha valaki a vetélytársait ekézi!
Igen, hízeleg, ha engem és a nememet különbnek tartanak a férfinemnél
Semleges
Kicsit furcsán néznék rá
Szánalmas az ilyen próbálkozás, úgy érzem, hülyének néz az illető
Szánalmas az ilyen próbálkozás, úgy érzem, csak meg akar fektetni az illető
43 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
ez nagyon gaz, minden kiskanalnal ertelmesebb no atlat rajta es taszitonak tartja.
2021. okt. 11. 10:14
 2/22 anonim ***** válasza:
78%

Az életben gáz. Semmi szükség arra hogy csak úgy felhozza hogy mások milyenek. Az egy hólyag aki úgy ülna randin hogy azzal fényezi magát hogy másoknál mennyivel különb.

De gondolom onnan fúj a szél, hogy itt mostanában egyre többet lehet olyat látni hogy a mocskolódásaitokra még férfiak is beszólnak, nemcsak mi, nők. Ez teljesen rendben van hogy elhatárolódnak az incel nőgyűlölő baromságoktól és leoltanak titeket.

2021. okt. 11. 10:17
 3/22 A kérdező kommentje:

2 Mielőtt incelezni kezdesz bőszen, gondolkodj már egy kicsit. Pont, hogy egyre több elcseszett whiteknight "a többi férfi xar alak" kérdést látok, ami irritál.

De te csak nyomjad a sértett incelezést, ha attól jobb lesz a napod...

2021. okt. 11. 10:20
 4/22 anonim ***** válasza:
80%

Azok mind incelek akik a kérdésekben saját magukat kedves-rendesnek próbálják beállítani, miközben fröcsögnek 😀

Én a válaszolókra gondoltam, hogy normálisak azok akik leoltják az ilyeneket és azt írják szégyellik magukat helyettük is.

A kérdésed és a reakciód egyértelműen megmutatja hogy te melyio vagy 🙂

2021. okt. 11. 10:23
 5/22 A kérdező kommentje:

4 "Azok mind incelek akik a kérdésekben saját magukat kedves-rendesnek próbálják beállítani, miközben fröcsögnek"

Szóval te incel vagy. Oké.

2021. okt. 11. 10:24
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Én incel? Nő vagyok, és soha nem írok ki kérdést.
2021. okt. 11. 10:25
 7/22 A kérdező kommentje:
Akkor miért viselkedsz úgy, mint egy incel?
2021. okt. 11. 10:26
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

#7 Egy incel leoltaná a hisztiző incelt? 🤦 Nem hiszem.

A kérdésedre válaszoltam a 2-esben. Hogy szánalmas ahogy panaszkodsz az itteni normális pasikra akik nem incelek, és leoltanak titeket.

2021. okt. 11. 10:29
 9/22 A kérdező kommentje:
Bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, úgyhogy ha te a kérdést sem vagy képes értelmezni - vagy mindenfélét mögé képzelsz -, azzal nem tudok mit kezdeni. További jó napot, de vigyázz, ha a boltban megkérdik, hogy szereted-e a párizsit, lehet, hogy az is incelkedés ám!
2021. okt. 11. 10:42
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mielőtt kiírtad ezt a kérdést, mennyit gondolkoztál rajta? Nem zavar, hogy semmi értelme?

Ezek után szerintem ne legyél megsértődve, ha nem épp a legkedvesebb válaszokat kapod...

2021. okt. 11. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!