Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok be lehet vágódni azzal, ha egy férfi a többi férfit ekézi?
Az életben gáz. Semmi szükség arra hogy csak úgy felhozza hogy mások milyenek. Az egy hólyag aki úgy ülna randin hogy azzal fényezi magát hogy másoknál mennyivel különb.
De gondolom onnan fúj a szél, hogy itt mostanában egyre többet lehet olyat látni hogy a mocskolódásaitokra még férfiak is beszólnak, nemcsak mi, nők. Ez teljesen rendben van hogy elhatárolódnak az incel nőgyűlölő baromságoktól és leoltanak titeket.
2 Mielőtt incelezni kezdesz bőszen, gondolkodj már egy kicsit. Pont, hogy egyre több elcseszett whiteknight "a többi férfi xar alak" kérdést látok, ami irritál.
De te csak nyomjad a sértett incelezést, ha attól jobb lesz a napod...
Azok mind incelek akik a kérdésekben saját magukat kedves-rendesnek próbálják beállítani, miközben fröcsögnek 😀
Én a válaszolókra gondoltam, hogy normálisak azok akik leoltják az ilyeneket és azt írják szégyellik magukat helyettük is.
A kérdésed és a reakciód egyértelműen megmutatja hogy te melyio vagy 🙂
4 "Azok mind incelek akik a kérdésekben saját magukat kedves-rendesnek próbálják beállítani, miközben fröcsögnek"
Szóval te incel vagy. Oké.
#7 Egy incel leoltaná a hisztiző incelt? 🤦 Nem hiszem.
A kérdésedre válaszoltam a 2-esben. Hogy szánalmas ahogy panaszkodsz az itteni normális pasikra akik nem incelek, és leoltanak titeket.
Kérdező, mielőtt kiírtad ezt a kérdést, mennyit gondolkoztál rajta? Nem zavar, hogy semmi értelme?
Ezek után szerintem ne legyél megsértődve, ha nem épp a legkedvesebb válaszokat kapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!