Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megoldani azt a problémát, hogyha regisztrálok oldalakra, ahol fórum is van, akkor ott elkezdenek manipulálni, lealacsonyítani, porba döngölni az önbecsülésemet, cafatokra tépni az önbizalmadat, lelkileg kifacsarni, mentálisan megalázni???
Ez a társkeresőkre igaz, mitől van ez, hogyhogy nem tesz ellene a rendőrség, igaz ez a gyakorikerdesek.hu-ra, ha hosszabb távon használod!!!
Aki élt már át hasonlót vagy sokadszorra is bántották, mit tett ellene, hogy próbáld ezek felül ismerkedni, barátkozni. Aki hasonlóan így járt: Hogy tett ellene???
Ha a továbbiakban ha nem lehet emberi módon viselkedniük ezen az oldalon az embereknek, akkor majd a B-megoldást fogom én is használni. Ennyi!!! Ezennel le is zártam.
8# nekem nem olyan erzesem van hogy jot röhögnek, hanem a beszólót pártolják ezzel.
Elvégre szabályt is szegnek azzal, hogy provokativ választ nem törölnek.
Ez olyan, hogy itt beszolnék mondjuk neked, nem is a kérdésre válaszolva, csak "anyázok"egyet, vagy minősítelek, lehordalak egy senkinek, te jelented, de ők meg otthagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!