Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet megoldani azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megoldani azt a problémát, hogyha regisztrálok oldalakra, ahol fórum is van, akkor ott elkezdenek manipulálni, lealacsonyítani, porba döngölni az önbecsülésemet, cafatokra tépni az önbizalmadat, lelkileg kifacsarni, mentálisan megalázni???

Figyelt kérdés

Ez a társkeresőkre igaz, mitől van ez, hogyhogy nem tesz ellene a rendőrség, igaz ez a gyakorikerdesek.hu-ra, ha hosszabb távon használod!!!

Aki élt már át hasonlót vagy sokadszorra is bántották, mit tett ellene, hogy próbáld ezek felül ismerkedni, barátkozni. Aki hasonlóan így járt: Hogy tett ellene???

Ha a továbbiakban ha nem lehet emberi módon viselkedniük ezen az oldalon az embereknek, akkor majd a B-megoldást fogom én is használni. Ennyi!!! Ezennel le is zártam.

2021. okt. 10. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

8# nekem nem olyan erzesem van hogy jot röhögnek, hanem a beszólót pártolják ezzel.

Elvégre szabályt is szegnek azzal, hogy provokativ választ nem törölnek.

Ez olyan, hogy itt beszolnék mondjuk neked, nem is a kérdésre válaszolva, csak "anyázok"egyet, vagy minősítelek, lehordalak egy senkinek, te jelented, de ők meg otthagyják.

2021. okt. 10. 21:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez a Gyk, ennyi, több hozzáfűznivalóm nincs...
2021. okt. 10. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, én nem tapasztaltam ezt. Valszeg elég prosztó a stílusod. Ha úgy nyomod, mint a ahogy a felhasználó nevedből lehet következtetni, akkor mit csodálkozol?
2021. okt. 10. 21:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől!!! Én azt mondom tegyük jobbá a Gyk-t azzal, hogy legalább nem alázzuk meg a másikat innen a gép mögül, csak úgy viselkedjünk, mint a való életbe is tennénk, vagyis szerintem.
2021. okt. 10. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
#16: én meg azt mondom, hogy ne adj kéretlenül tanácsokat, urambocsá' instrukciókat, direktívákat másoknak.
2021. okt. 10. 22:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor remélem legalább a moderátorok látják, hogy mi folyik itt az oldalon...be lehet nézni egyes kérdésekhez igazán és megerőltethetnék magukat, igazán.
2021. okt. 10. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:
#17: linkelj már példát, mivel van bajod pontosan.
2021. okt. 10. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
#17: a modik latjak, de nem érdekli őket. Ez pörgeti az oldalt, és a látogatószám hozzá a reklámbevételt.
2021. okt. 11. 00:51
 19/20 anonim ***** válasza:
19%
Gyakorin nem érdemes ismerkedni, itt a nők 99%-a feminista.
2021. okt. 11. 08:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálam kialakult egyfajta mazoizmus, imádom, ha földbe döngölnek. Kicsit rosszul esik, de utána is csak írok hülyeségeket, hogy újra sérültnek hívjanak. Egy idő után nekem olyan mint a morfium, nem tudok e nélkül élni. Ezt csinálta a Fidesz is mindenkivel, szét vagyunk cseszve, lehet innen szoktam meg és hangolódtam rá.
2021. okt. 11. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!