Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak a lelkileg sérült/összetört férfiak?
Egyszerűen közömbösek számomra a lelkileg ép, egészséges, magabiztos férfiak. Nagyon vonzanak azok a férfiak, akikről tudom, hogy lelkileg sérültek. Ez nem tudom mitől van. Lehet azért mert én is ilyen vagyok? Mert amúgy igen, én is az vagyok. Egyszer együtt voltam egy ilyen pasival. Nagyon sokáig tartott a beszélgetős fázis de már akkor úgy éreztem, hogy hazatértem. Aztán nem működtek már olyan jól a dolgok, de azóta is csak a megtört lelkek fognak meg...
22N
És honnan tudod, hogy lelkileg sérültek? Ezt nem hangoztatja azért senki, főleg nem a férfiak (pont ezért mert nem akarnak a nők szemébe lúzernek tűnni)... Rámondásra meg igen nehéz eldönteni szerintem.
Meg kicsit pontosítsd mi az hogy sérült? Ebben a fogalomban is van ezer féle variáció.
Hát itt megtaláltad akiket keresel kérdező!
A gyakori ezen témáját ezek szerint pont számodra találták ki, tele reményvesztett sérült emberekkel mindkét nemből
Én is ilyen férfi vagyok
Akkor lehet én kellek neked! :D
Egy lelki rokkant 25 éves
P.s. #7-es válaszoló, igen, néha én is vagyok úgy, hogy nem megoldást várok mástól, vagy hogy jól megmondja a frankót, csak egy kis együttérzést, megnyugtatást, hogy ne érezzem magam teljesen egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!