Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak a lelkileg sérült/összetört férfiak?
Egyszerűen közömbösek számomra a lelkileg ép, egészséges, magabiztos férfiak. Nagyon vonzanak azok a férfiak, akikről tudom, hogy lelkileg sérültek. Ez nem tudom mitől van. Lehet azért mert én is ilyen vagyok? Mert amúgy igen, én is az vagyok. Egyszer együtt voltam egy ilyen pasival. Nagyon sokáig tartott a beszélgetős fázis de már akkor úgy éreztem, hogy hazatértem. Aztán nem működtek már olyan jól a dolgok, de azóta is csak a megtört lelkek fognak meg...
22N
Akkor én vagyok a neked megfelelő. :D Több pszichiátriát és terápiás osztályt megjártam. A pszichológusaim és pszichiátereim összeszámolni se tudom. Szedtem gyógyszert és az állapotom alig javult. Diagnosztizálva vagyok mély depresszióval és személyiségzavarral. Állandósult a szorongásom és sokszor a lakást is nehéz elhagynom.
Szóval ha gondolod írj nyugodtan. Ha másért nem egy kis beszélgetésért.
mert benned van a "majd én megmentem szegény, törött szárnyú madarat" feeling.
Pszichológus tud segíteni, mert ezzel mindketten sérültök.
Mert neked is komoly problémáid vannak, voltak, és azt hiszed, ott legbelül, egy onbizalomtól duzzadó, úgymond "egészséges" férfinek kevés lennél.
Nyilván komoly önbizalomhiányban szenvedsz.
Lelkileg sérült embereknél probalkozol, mert ha "megmented", majd hálából, vagy akármiből, veled marad.
Jófele kapiskalok?
13
12-es vagyok. Amúgy igen. Az ilyen ember attól érzi magát önbizalommal telinek, ha maga alá helyezhet valakit, tőle szerencsétlenebbekkel kezd.
Volt egy ilyen barátnőm, akinek az önbizalma nem igen volt a fellegekben (lehet, hogy pont csak ezért jött össze velem). A kapcsolatunkban elég sokat kellett azon dolgoznom, hogy ezt az önbizalomhiányát leküzdje, és belássa saját magáról, hogy igenis jó nő. Szépen fokozatosan ez így is ment, míg végül a kisugárzása is megváltozott pozitív irányba, amit észrevett abból is, hogy egyre többen elkezdtek érdeklődni utána. A vége az lett, hogy az önbizalmát visszaadtam (más pasiknak is sokkal jobban bejött emiatt), ezzel együtt el is vesztettem, mert jött egy másik személy, akivel meg lelépett :D
Szóval sérült lányokkal sem érdemes kezdeni, hacsak nem azon dolgozol, hogy a sérültségi állapotában tartsd, és folyamatosan építsd le az önbizalmát.
Így, hogy nagyjából bizonyosságot nyert a dolog, fogsz változtatni?
Dolgozol a problémáid megoldásán, esetleg szakemberrel, vagy tervezed?
Több kisebb-nagyobb trauma ért, vagy egy nagyobb?
Én is ilyen vagyok
Pont azért keresel sérültet mert te magad is az vagy. Na meg a sérültek megértőbbek, érzelmesebbek. Tele vannak olyan tulajdonsággal amibe bele lehet szeretni.
De megnyugtatlak a maga módján mindenki sérült, csak valakin kijön, valakin meg nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!