Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a dolgokat figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a dolgokat figyelembe véve valóban érdemesebb lemondani az ismerkedésről és helyette más dologgal foglalkozni 23 évesen?

Figyelt kérdés
Saját magamra mindig is úgy tekintettem, hogy sem külsőleg, sem pedig belsőleg esélyem sem lenne a lányoknál. Ha megtetszett egy lány mindig arra a véleményre jutottam, hogy mit is képzelek magamról, úgyis kevés vagyok hozzájuk. Másokat mindig is sokkal jobbnak tekintettem magamnál. Természetesen miért is pont Én kellenék bárkinek is, ha van nálam sokkal jobb is. Az utóbbi 10 évben annyira elidegenedtem az emberektől, hogy mára már egy egyszerűnek tűnő beszélgetést sem tudok kialakítani és fenntartani. Rám soha nem voltak kíváncsiak az emberek, mindig is levegőnek néztek és úgy érzem az elmúlt tíz évben nagyon sok mindenből kimaradtam, Pl: abból, hogy hogyan kell másokkal kapcsolatot létesíteni, barátságot kötni, megtanulni egy adott közösségbe beilleszkedni stb. Mindig is kívülállóként tekintettem magamra aki a jelenlétével csak zavarja a többieket. Ezek a gondolatok miatt teljesen elvonultam a külvilágtól. Emberek között kellemetlenül érzem magamat és tudat alatt is úgy viselkedem, hogy a lehető legjobban el tudjam kerülni az emberekkel való beszélgetést is.

2021. okt. 10. 20:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Írásban valóban sokkal jobban megy a kommunikáció mint szóban. Viszont ha egy lánnyal kell online beszélgetnem teljesen elfelejtek mindent, semmi nem jut az eszembe,hogy mégis miről kellene beszélgetni.
2021. okt. 12. 06:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess akkor először fiúkkal, vagy bárkivel akivel komfortos. Ha ez már gördülékenyen megy, majd jöhetnek a lányok, hidd el menni fog csak el kell kezdeni, van aki nálad jóval később kezdi el.
2021. okt. 12. 14:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és élőben mindenképpen, teljesen más szituáció mint online.
2021. okt. 12. 14:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak sajnos a fiúkkal sem megy a beszélgetés.
2021. okt. 12. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van olyan terület, ami nehezen megy neked ez az amit gyakorolni kell.

Igyekezz olyan témákról beszélgetni lazán, kötetlenül, ami téged is érdekel. Nem baj ha eleinte kicsit kényelmetlen, feszengsz, csak gyakorlással tudsz előrelépni.

Ha most elkezded, 2-3 év múlva semmi gondod nem lesz ezen a területen.

2021. okt. 13. 06:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Úgy nehéz lesz számomra fejlődni ha azt látom mindenkin,hogy nem nyitottak arra,hogy beszélgessünk. Főleg úgy,hogy levegőnek néznek.
2021. okt. 13. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!