Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem van a baj? Miért nem kellek senkinek?
Mindegyikkel ugyanolyan volt kb,interneten találtunk egymásra beszélgettünk egy ideig aztán felmerült hogy találkozzunk. Elmentünk enni,vagy csak ilyen laza kocsikázós beszélgetős dologra
Pár nap múlva aztán elkezdtek kevesebbszer írni,és kibökték hogy mégsem akarják folytatni a dolgot különböző okok miatt. Eddig 7 emberrel találkoztam,és ebből kettővel különösen jó volt a hangulat,megvolt a rezgés de aztán mégis leráztak:( nem tudom mi lehet a gond
A randikon általában csók is volt,azt hittem hogy ez többet jelent mint ami de kiderült hogy nekik nem:D
Ezek alapján nincs veled semmi baj, szimplán csak véletlen szerencsétlenül hozta a sors eléd a fiúkat. Ismerkedj tovább, hátha összejön valaki. Egyébként én is pont ilyen szituban vagyok férfiként, én se tudom miért nem kellek a nőknek😂
20f
Volt aki azt mondta hogy szerinte túl nagy a korkülönbség közöttünk,a pár évvel idősebbek tetszenek. Olyan is volt aki csak megfektetni akart,és amikor látta hogy nekem ez nem fér bele akkor lelépett. Az egyik az exén nem volt még túl, volt aki csak “nem akart jelenleg kapcsolatot”,ilyesmiket mondtak:)
Kissé lemaradva érzem magam a többiektől,akik már több éves kapcsolatban vannak körülöttem
Lehet az a baj velem hogy egy kicsit túlságosan görcsösen szeretném a dolgot,vagy túl sokat várok el már pár találka után,nem tudom tényleg
Kezdem azt hinni hogy a mai világban már nem lehet normálisan ismerkedni mert felszínes az egész
Igen, lehet, hogy valami hasonló a gond. Lehet, hogy túlságosan rá vagy feszülve, hogy mindenképp komoly párkapcsolat legyen belőle. Azt elhiszem, hogy van aki már menekül is, ha erősen célzol rá, esetleg ki is jelented konkrétan. Jobb, ha ez egy folyamat és hagyod, hogy majd komollyá alakuljon a sima ismerkedés, járás, hívjuk ahogy gondolod. Nem kell ennyi idősen rögtön megtalálni a párodat. Állj hozzá lazábban. Eljuttok ameddig eljuttok, jó lesz, amíg jó lesz. Ne egyből azt várd pár találka után, hogy a gyerekeid apjával kezdesz járni. :)
Persze továbbra is te ismered igazán magad, szóval neked kell látnod mennyiben egyezik a véleményem a valósággal. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!