Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek velem van a baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baj? Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok,és még soha nem voltam párkapcsolatban. Sok pasival találkoztam már,de egyik sem jött össze,az első vagy a második találka utàn mindegyik lerázott mondván hogy ők nem akarnak kapcsolatot,erre nem állnak készen,stb.. Nagyon magányosnak érzem magam,elegem van a sok felesleges próbálkozásból. Amikor megismerkedek valakivel mindig beleélem magam de sosem lesz belőle semmi. Nem vagyok csúnya lány,van önbizalmam, mégis már kezdem azt érezni hogy velem van a baj. Mit tegyek másképp?

2021. okt. 10. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek, így nem tudom milyen vagy, nem tudom min kéne változtatnod. Picit leírhatnád részletesebben azokat a pasikkal való találkáidat.
2021. okt. 10. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Mindegyikkel ugyanolyan volt kb,interneten találtunk egymásra beszélgettünk egy ideig aztán felmerült hogy találkozzunk. Elmentünk enni,vagy csak ilyen laza kocsikázós beszélgetős dologra

Pár nap múlva aztán elkezdtek kevesebbszer írni,és kibökték hogy mégsem akarják folytatni a dolgot különböző okok miatt. Eddig 7 emberrel találkoztam,és ebből kettővel különösen jó volt a hangulat,megvolt a rezgés de aztán mégis leráztak:( nem tudom mi lehet a gond

A randikon általában csók is volt,azt hittem hogy ez többet jelent mint ami de kiderült hogy nekik nem:D

2021. okt. 10. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Ezek alapján nincs veled semmi baj, szimplán csak véletlen szerencsétlenül hozta a sors eléd a fiúkat. Ismerkedj tovább, hátha összejön valaki. Egyébként én is pont ilyen szituban vagyok férfiként, én se tudom miért nem kellek a nőknek😂

20f

2021. okt. 10. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Milyen okokkal indokolták, hogy nem akarják folytatni? Egyik sem mondott semmi olyat, még csak utalás szintjén se, hogy valami problémájuk lenne veled? Ha vonzó lány vagy, egészséges önértékeléssel, akkor kell, hogy legyen valami amiért ennyi ember nem akar többet 1-2 találkánál. Valami kellett, hogy történjen ott. Most ha őszinték vagyunk, azért kisebb problémák nem riasztanának el ennyi embert legalább addig míg el nem jutnak a bugyidhoz. 🤷‍♂️ 7-ből egy se... 🤔
2021. okt. 10. 21:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Volt aki azt mondta hogy szerinte túl nagy a korkülönbség közöttünk,a pár évvel idősebbek tetszenek. Olyan is volt aki csak megfektetni akart,és amikor látta hogy nekem ez nem fér bele akkor lelépett. Az egyik az exén nem volt még túl, volt aki csak “nem akart jelenleg kapcsolatot”,ilyesmiket mondtak:)

Kissé lemaradva érzem magam a többiektől,akik már több éves kapcsolatban vannak körülöttem

Lehet az a baj velem hogy egy kicsit túlságosan görcsösen szeretném a dolgot,vagy túl sokat várok el már pár találka után,nem tudom tényleg

Kezdem azt hinni hogy a mai világban már nem lehet normálisan ismerkedni mert felszínes az egész

2021. okt. 10. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet, hogy valami hasonló a gond. Lehet, hogy túlságosan rá vagy feszülve, hogy mindenképp komoly párkapcsolat legyen belőle. Azt elhiszem, hogy van aki már menekül is, ha erősen célzol rá, esetleg ki is jelented konkrétan. Jobb, ha ez egy folyamat és hagyod, hogy majd komollyá alakuljon a sima ismerkedés, járás, hívjuk ahogy gondolod. Nem kell ennyi idősen rögtön megtalálni a párodat. Állj hozzá lazábban. Eljuttok ameddig eljuttok, jó lesz, amíg jó lesz. Ne egyből azt várd pár találka után, hogy a gyerekeid apjával kezdesz járni. :)

Persze továbbra is te ismered igazán magad, szóval neked kell látnod mennyiben egyezik a véleményem a valósággal. 😃

2021. okt. 10. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Ez a kép segíthet rajtad a legtöbbet szerintem. 🙂

[link]

2021. okt. 10. 21:55
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
kamu
2021. okt. 10. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as,miért lenne kamu?
2021. okt. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!