Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartanak attól a nők, hogy az irreálisan magas elvárásaikat megelégelve az Incelek feljönnek a pincéikből és az lesz az Incelek lázadása?
18: Tegyük fel hogy én most azonnal szexelni akarok, idejössz mert én azt mondtam, mert nekem jár a pasi? Nem fogod azt nézni hány éves vagyok, nem verdesi-e a mellem a térdem, rohasztom ki a virágoskertet a húnaljszagommal hanem azonnal alámcsapsz? Ugye nem?
Akkor fordítva miért is lenne elvárható?
"Mi az hogy jutna? A nő nem tárgy."
Erről kérdezd meg a migráns arabokat. Azt hiszem két kecske ára. És ha így haladunk egyre több arab jön EU-ba, ezeknek is kell nőt szerezni. Ha azt mondod nekik, hogy incelek, fejbe vágnak egy téglával.
23
Igaz, akkor férfiként én is berakhatom neked análba..ugye??
26
Tudom, hogy nem vagy az..meg hogy nem kívánsz engem. De mikor egy nőt megerőszakolnak ott se érdekli az elkövetőt hogy a nő akarja e..ebben az esetben engem se érdekelne te mit akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!