Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne a tartósan társnélküli embereknek egy munkahelyi központhoz hasonló állami társkeresési központot létrehozni?
Nem kéne állami közreműködés
Szerintem bárki meg tudná csinálni az oldalt, ami úgy működne hogy a nőknek ingyenes, a férfiaknak fizetős lenne, így egyenlítve ki az arányokat valamiképpen.
Viszont a nőknek is csak addig lenne ingyenes, amíg igazolnak egy-egy randit egy adott időszakban, azaz látható hogy komoly szándékai vannak.
A férfiaknak pedig fizetni és írogatni is kötelező lenne, és igazolnák a randik megtörténtét.
Ez szerintem egy elég működőképes randioldal lehetne (igazi és komoly randiszervező) ha a tinder féle sz@rok nem monopolizálták volna az egészet, azok mellett meg melyik csaj akar komolyan társkeresőzni?
Halott ügy az egész
Mindenki kapott 2 db 34%-os pirosat, csak a #34-es válaszoló nem? :D
Vajon akkor ki pontozhatott le végig mindenkit és miért? :DDD Büntess, 34-es! XDDD
"Mindenki kapott 2 db 34%-os pirosat, csak a #34-es válaszoló nem? :D
Vajon akkor ki pontozhatott le végig mindenkit és miért? :DDD Büntess, 34-es! XDDD"
Az nem zavar hogy engem mindenki csak lepontozott, pedig messze a legjobb ötletem nekem volt.
Én pont nem pontoztam senkit sem, és nem is nagyon érdemes ahogy tapasztalom.
Az én ötletem a megfelelő társkereső oldalra mondhatom gyönyörű egy támogatottsággal rendelkezik, dehát nem véletlenül nem csináltam meg én sem, pedig nem túl bonyolult.
Ha egy értelmes világban élnénk, akkor ez egy levédendő ötlet lenne
" amíg igazolnak egy-egy randit egy adott időszakban,"
:D :D :D Két független tanú aláírásával? Vagy hogyna kéne ezt igazolni?
AZ ilyen adminisztratív szigorral működtetett dolgok soha nem lesznek sikeresek és nem fognak megoldást hozni.
39#
Mondjuk neten egy zöld gomb visszaigazolásként bőven megteszi
Nem kell ezt túlgondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!