Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nőként még csak nem is csókolóztam, felejtsem el hogy valaha is lesz pasim?
Figyelt kérdés
Társkeresőn nem írnak a fèrfiak ha én írok nem válaszolnak, bulizni nem jàrok2021. okt. 9. 10:36
11/25 anonim válasza:
Mondjuk azért kicsit akkor is fura.
12/25 anonim válasza:
#10 mindenkinek a külső számít elsősorban, ne legyünk már álszentek. Ha a külső tetszik akkor számít a belső is.
13/25 anonim válasza:
Vagy ennyire undoritó jellem vagy vagy borzasztó ronda és dagadt. Bár ezek nagyrészt együtt járnak. Mi igaz rád ebből?
14/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér csak ronda
Mondjuk nem vagyok ez a naiv pozitív női jellem mint az átlag, elég határozott vagyok.
2021. okt. 9. 11:44
15/25 anonim válasza:
Ja szoval ronda és még paraszt is. Akk min csodálkozol?
16/25 anonim válasza:
ha nemhogy nem írnak, de VISSZA SE ÍRNAK, akkor sajnos elég csúnya lehetsz, részvétem
18/25 anonim válasza:
Figyi, nem biztos, hogy ronda vagy. Lehet, hogy elég lenne egy új frizura, minimális smink,öltözködési stílus váltás meg hasonlók. Most nagyon bunkó leszek, de a ronda nők azok, akik vagy nagyon kövérek, vagy olyan arcuk van, mint egy pasinak. Esetleg még ha hiányzik a fél fogsora vagy valami hasonló hibája van. Minden más esetben sokat tud dobni pár apró változtatás a külsőn.
19/25 anonim válasza:
Ha nem vagy kövér, akkor nem vagy ronda...:D
20/25 anonim válasza:
Tényleg jó ronda lehetsz, ha még társkeresőn se ír rád egy nyomi se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!