Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves nőként még csak nem is csókolóztam, felejtsem el hogy valaha is lesz pasim?
Figyelt kérdés
Társkeresőn nem írnak a fèrfiak ha én írok nem válaszolnak, bulizni nem jàrok2021. okt. 9. 10:36
1/25 anonim válasza:
Dehogy is, ez butaság. Siman lehet bármikor pasid :). Van kedved ismerkedni? F/28
4/25 anonim válasza:
Semmiről se maradtál le. :) Tartogasd annak, aki igazán kedvel.
Bulizni nem is kell járnod, de élőben esélyesebb az ismerkedés.
Pesti vagy?
6/25 anonim válasza:
Én 26 vagyok így, pedig csinos vagyok és nem is visszahúzódó.
7/25 anonim válasza:
Vannak akik párkapcsolatban sem csókolóznak.
9/25 anonim válasza:
Így vakon, ismeretlenül nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a probléma veled. Az biztos, hogy valami van. Vagy kívül, vagy belül, valamin változtatnod kell. Esetleg 1% esély még van rá, hogy semmi probléma veled, csak szerencsétlen voltál eddig és azért nem jött össze. 🤷♂️
10/25 anonim válasza:
Férfiaknak a külső számít elsősorban. Nézz ki jobban, és kapkodni fognak érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!