Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan kifejezetten kövér,extrém túlsúlyos nők,akik a testalkatuk miatt gátlásosak,nehezen ismerkednek?
Azt vettem észre,hogy az ilyen nők nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki így vonzódik hozzájuk,aki szépnek látja őket.
Teljesen hihetetlen,hogy egy sportos férfi a kövér nőkhöz vonzódik?
Én extrém kövér voltam és nehezen ismerkedtem, nem volt túl sok kapcsolatom sem. A többség csak szexet akart. végülis 24 évesen ismertem meg és jöttem össze a férjemmel, akkor 125kg voltam. Több mint 11 éve vagyunk együtt, azóta sajnos sokat híztam, 170kilóra, majd 2,5 év alatt, a + súly okozta eü problémák miatt lefogytam 68 kilóra (175 cm). Az önbizalmamon nem változtatott ez, továbbra is csúnya vagyok, csak már nem kövér😂
Engem amúgy semmi nem lep már meg az életben. Ha engem egy olyan férfi aki számomra kifejezetten jó pasi, képes engem szeretni és vonzódni a súlyfeleslegtől függetlenül, akkor bármi lehetséges. Az is, hogy van olyan pasi aki kigyúrt, izmos stb, és mégis a duci, vagy kifejezetten kövér nőkhöz vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!