Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Milyen helyen ideális kezdeményezni/randira hívni egy lányt?
Ha jóképű, magabiztos és szimpatikus vagy, akkor kb. bárhol.
Ha szorongó, ronda, béna az ismerkedésben, akkor
- online ne, "pls húzz balra" tinderen, "a facebook nem erre való" a facén (utóbbi még érthető is)
- utcán ne, mert épp siet valahova
- bevásárlóközpontba vásárolni jár, nem az idióta, nyálcsorgató kanokat kerülgetni
- vendéglátóhelyen se, mert ciki
- buliban se, mert a barátnőivel jött, és nem igaz, hogy nem lehet megérteni, hogy csajbulit tartanak
- egyéb helyen sem, és kész.
Nyilván nem arra gondolt, hogy egyből randira hív egy vadidegent, az creepy. Azért eleinte mindenki beszélgetést kezdeményez, aztán elkérik az elérhetőségemet és utána hívnak randira. Legalább nekem eddig ez a tapasztaltam(de amúgy nagyon ritkán szólítanak le utcán, akkor is inkább külföldiek, gondolom ez azért is lehet, mert nem szoktam szemezni :D).
De ki akarna olyannal osszejonni aki csajokat szólitgat le utcan?
Ehhez nagyon elkeseredett nőnek kell lenni akinek már minden mindegy
Miért akarnék egy vadidegen pasival randizni, aki leszólít a felsorolt helyek bármelyikén?
Számomra egyik se. Ha már ismerjük egymást, akkor utána lehet bármelyik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!