Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 5000000ft már jó ahhoz,hogy találjak 1 gold digger lányt?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 14:25
31/43 anonim válasza:
Tulajdonképpen miről vitatkoztok? :D
Elég messzire jutottatok a nettó 5 milla tól a 73k ig :D
Nem lehetne félúton megállni inkább? :D
32/43 anonim válasza:
Azt milyen mentalitásnak neveznéd, ahol már az első randin is hazudni kell, mert nem vagy képes közölni a másikkal, hogy semmi köze a pénztárcádhoz? Vagy azt, ahol utalsz arra, hogy mindenki "golddigger", aki nem akar eltartani egy 73.000 forintos fizetéssel megelégedett férfit?! Szerintem először mindenki tegye rendbe az életét, és aztán ugorjon fejest a párkeresésben. Én nem állnék fel sem a tanári fizu, sem a közmunkás mellől, amennyiben látom, hogy törekszik a fejlődésre. Ezek nélkül remélem nem baj, hogy mi is szűrünk, és nem az anyja akarunk lenni nőként egy pasasnak, aki saját magát sem akarja eltartani.
33/43 anonim válasza:
32 "mert nem vagy képes közölni a másikkal, hogy semmi köze a pénztárcádhoz? "
Persze, aztán jön a "túl titokzatos vagy", "nekem ez nem megy, jobban meg kéne nyílnunk egymás előtt" és hasonló célozgatások ha nem kötök mindent az orrára!
34/43 anonim válasza:
29, A legtöbb nő első 5 kérdése közt szerepel az hogy mivel foglalkozol.
35/43 anonim válasza:
#34: És a pasiké között is. És nem hinn ém, hogy ez baj lenne.
36/43 anonim válasza:
Akárkivel ismerkedem, megkérdezem mivel foglalkozik, ez a legalapabb.
37/43 anonim válasza:
35,36 Oké csak akkor nem értem mi a bajotok a Várkonyi Andival. Neki meg sem kellett kérdeznie.
39/43 anonim válasza:
33# És akkor mi történik? Az is egy szűrő neked, hogy nem egymást keresitek. Elmondhatod neki, hogy miért nem akarod az orrára kötni a keresetedet. Megkérdezheted mit gondol erről... Mik az elképzelései? Kommunikálni kell, és az nem annyiban merül ki, hogy mi a foglalkozásod, mennyit keresel...
40/43 anonim válasza:
Írj aranyom! Irénke vagyok, kisnyugdíjas, 68N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!