Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi miért juthat el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért juthat el addig hogy olyan ideológiákban higyjen mint amit az incelek képviselnek?

Figyelt kérdés

Ilyen pl. a blackpill, férfitöbblet, pénzéhes nők, külföldi pasik elviszik a nőket, chad állkapocs és vadászszem, a nőknél csak a kinézeted számít, más nem stb.

Azért tettem fel a kérdést, mert ugye ezen elméletek nagy része megdől ha kimész az utcára.

Mert beszélhetnénk lapos földről, a középkor kitalalt 300 évéről, gyíkemberekről, chemtrailről, holdon élő nácikról, chipek-ről amiket a covid vakcinákban voltak stb.

De úgy vettem észre hogy ezek közül egyik sem tudja megközelíteni az incelek agymenéseit, mivel az már egy teljesen más liga.

A kérdés nem provokáció, csak érdekel hogy egy ember hogyan juthat el idáig. :)

2021. szept. 30. 20:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs elég szexuális kisugárzása, de az ismerősei meg ezt nem mondják meg neki, mert "nem akarnak neki rosszat".

Nyilván sok más lehetőség is van, de én azt vettem észre magamon, hogy egyszerűen semelyik nőből nem váltok ki semmit, "nincs meg a kémia", vissza sem köszönnek, pedig nem vagyok vállalhatatlanul ronda.

F

2021. okt. 4. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzetedet, én is itt vagyok 21 évesen, és még a "tonnadonnáknak" sem kellek. Egyszerűen nem kellek a nőknek.

Bár az én sikertelenségemnek eltérő okai lehetnek, én pl. azt gondolom a legnagyobb hibámnak, hogy vszeg. semmi szexuális kisugárzásom nem lehet.

Természetesen még egy randim sem volt, szűz vagyok, stb...

2021. okt. 4. 12:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12-es: én valamilyen szinten "kellenék" talán a nőknek, de általában nem azoknak akik nekem is bejönnek. És most nem kell modell külsőre gondolni, csak egyszerű, normális lányokra. Akinek be is jövök és esetleg egy kavarásig eljutok vele (mostanában azért volt pár alkalom, de nem sok), valahogy utána már nem akarják folytatni, akik meg igen azok totál idegroncsok és inkább tőlük nem akarok semmit, nem hiányzik a saját mentális gondjaim mellé másoké is.

Volt egy csaj aki minden szempontból bejött nekem, ráadásul ő kezdeményezett, írogatott nekem, eljutottunk odáig, hogy kavartunk, majd rákérdeztem, hogy lehet-e normális folytatása (pl. randizás) a dolognak. Visszautasított majd mégis eljött velem, aztán utána jól megalázott és kvázi lerázott magáról. Még viccesebb a dologban, hogy a "hivatalos indok" az volt, hogy nem jönnek be neki a vékony pasik (én nem vagyok egy nagydarab, de azért olyan túlzottan vékonynak sem mondanám magam, inkább átlagos testalkatú), viszont ennek ellenére összejött egy sori melós, arab bevándorlóval, aki egy fejjel kisebb nálam és ugyanúgy "vékony".

Szóval szerintem ezek után nekem fölösleges is lenne próbálkoznom bárkinél is, ha a nálam többször bepróbálkozó csaj is lepattint a pitsába...

Illetve még azt hozzátenném, hogy nagyon nem lenne már türelmem az egészhez, újrakezdeni a kapcsolatot, felépíteni, ismerkedni, érdeklődni a másik iránt. Valahogy inkább már csak fárasztanak ezek a dolgok és nagyon nem érzek erőt magamban arra, hogy ebben részt vegyek. Jobb így egyedül, néha egy-egy alkalmi (ha összejön egyáltalán)...

2021. okt. 4. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alkalmi, meg "kavarás" sem jön össze.

A legtöbb, ami összejött, hogy néhány csaj hülyített, jeleket adott, ami mögött persze semmi komoly szándék nem volt, csak a jegyzetem/házim kellett neki, szívatott, stb...

2021. okt. 5. 08:56
 15/20 anonim ***** válasza:
30%

"higyjen"

Higgyen. Nem beszelni madzsar?

37F incel

2021. okt. 8. 17:22
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Mellőzöttség, meg nem értettség, önértékelési zavar, kisebbségi komplexus. Minden olyan tulajdonság, amivel szektába, szélsőséges irányzatokba menekülnek / csoportosulnak az emberek.
2021. okt. 8. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Én alapvetően kedves ember vagyok, csak a homi férfiaknak kellek, gondolom a megnyerő kellemes jellemem miatt és nagyon jó seggem van és szerintem jóképű is vagyok. Ezt imádják a férfiak. Viszont nem vagyok pénzes és határozott, ami nőknek nem jön be.
2021. okt. 8. 21:31
 18/20 anonim ***** válasza:
ittas állapot, csalódottság, vagy csak nem szeret energiát bele fektetni a nőkbe ezért mind1-ik gci aki nem kezdeményez..
2021. okt. 9. 03:34
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

Tapasztalat, tudás, nyitott szemmel járás, kritikus gondolkodás.

Nekem ezek kellettek.

2021. okt. 9. 12:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Meg hogy nem vagyok f@sz persze
2021. okt. 9. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!