Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tanálcsonátok egy huszonév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanálcsonátok egy huszonéves lánynak akinek még nem volt barátja?

Figyelt kérdés
Teljesen normális életet élek csak visszahúzódó és félénk vagyok. Kedves, aranyos, mosolygós lánynak tartanak. Egyetem mellett gyakornokként dolgozok. Szeretek olvasni, munka után edző terembe járni. Nem vagyok kövér sem, átlagos alkatú vagyok. Társaságba nem járok mert nincs nagyon sok barátom.
2021. szept. 30. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Járj társaságba. Szerezz barátokat. Ha nagyon vágysz valakire, de félénk vagy, regisztrálj valami társkeresőre. Esetleg ismerkedhetsz itt is. Más nem, talán 1-2 barátot szerzel, ha szerencséd van és közel lakik valaki. Aztán már lesz is kivel társaságba járni.

Amit leírtál, az alapján teljesen normális lány vagy.

2021. szept. 30. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
3%
Fogyjon le.
2021. szept. 30. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

2: Én is ezt látom. Egy átlagos kinézetű csaj az instagrammon irogat a férfiak tucatjainak, akikből úgy kell válogatni. Felmehet Tinderre is, ahol a legjobb pasikkal kavarhat.

Ha inkább ide jön, annak oka van.

2021. szept. 30. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Az, hogy ne utasítsa vissza az összes pasit.
2021. szept. 30. 19:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem utasítok vissza senkit mikor nem is próbálkoznak.
2021. szept. 30. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ma hányat utsítottál vissza?
2021. szept. 30. 19:56
 7/8 moozygoo ***** válasza:

Egyetem és gyakornoki munka tök jó pont az ismerkedésre, próbálj barátkozni.

Ha nem nyitnak feléd, nyiss te, nem kell feltétlen nagy csoportokkal bandázni, biztos vannak mások is egyedül, kettesbe-hármasba.

Utána meg meg ha kezd kialakulni a haverság, menjetek ide-oda szabadidőben, aztán majd pasik is nyitnak feléd.

2021. szept. 30. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne is legyen. A szerelem szívás.
2021. szept. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!