Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkor voltak a legcsinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor voltak a legcsinosabb nők az életemben és miért akkor kellettem nekik legjobban, amikor egy alkesz tróger voltam huszonéves korom elején?

Figyelt kérdés

20-24 éves koromat elszúrtam semmittevéssel. Piáltam (otthon, magamban is), buliztam, jöttem-mentem, az egyetemmel semmit nem haladtam. Otthonról nem hoztam jó mintákat, apum mai napig alkoholista és lassan belehal, a szüleim sosem tudták kimutatni a szeretetüket, gátlásos, súlyos problémákkal küzdő emberek maguk is és ezek rám is nagyon ragadósak voltak. Aztán rájöttem nem akarom tönkretenni az életem és kb mindenen változtattam, elkezdtem szakember(ek)hez járni, elkezdtem(/folytattam) normálisan csinálva a sulit, teljesen abbahagytam a piálást (és nem fogyasztok más tudatmódosítókat sem), elkezdtem egészségesen enni és edzeni, stb.

De akkor tetszettem a legjobban a nőknek, illetve akkor voltak az életemben a legtöbb/legcsinosabb nő(k), akkor voltak a leghosszabb kapcsolataim is. Miért? Helyes, egyetemista lányokról volt szó. Az akkori barátnőim közül van aki azóta közülük Dániában fényképész, van aki a Telekomnál középvezető irodista, van aki régész lett, többnek ugyanúgy azóta többéves kapcsolata van (ezeket csak arra mondom, hogy nem legalja csajok voltak semmilyen értelemben). Többel én szakítottam, volt, aki tepert utánam és mai ép ésszel visszagondolva voltak, akikkel elég nagy f*@sz voltam. Miért van az, hogy amikor ilyen undorító szar életű voltam, akkor jobban kellettem a nőknek, jobban vonzódtak hozzám, mint manapság? Külsőre nem nézek ki máshogy (sőt jobban is most), belsőre pedig azt hinném most vagyok a normális, gyógyult, egészséges lelkületű. Legalábbis biztos jobban, mint akkoriban. Akkor miért megy nehezebben az ismerkedés, mint akkoriban ment?

28/F

2021. júl. 29. 06:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azzal, hogy piáltál, sokfelé járkáltál és buliztál, benne voltál a társasági életben, sok emberrel érintkeztél és a pia/szabadabb életmód hatására karizmatikusabb voltál, ami tetszik a nőknek. Nálunk is az az ember volt egyetemen a "legismertebb", aki sokat járt fel az éjszakába és egy kis pia hatására a beszélőkéje is jobb lett. Egyetemistaként, fiatalon máshogy van bekötve az ember, valószínűleg az exeidnek 30 évesen már nem kéne egy piás, bulis valaki.

Az ismerkedés egyetem után ezerszer nehezebb lesz, ott nagyon sok kapu bezárul, ez természetes.

2021. júl. 29. 06:35
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Igaza van az első válaszolónak, annyival egészíteném ki, hogy szerintem csak fiatalabb voltál es több volt az elérhető, pár nélküli lány. Azért 24 felett a többségnek már van komoly kapcsolata. Szóval valószínűleg csak elfogytak az elérhető lányok.
2021. júl. 29. 06:54
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Minel idosebb vagy annal nagyobbak a nok elvarasai feled.
2021. júl. 29. 07:02
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Első nagyon jót ír. Belegondolsz, korábban milyen társaságban voltál, a tizenéves lányok szintén ittak alkoholt, így ez nem volt zavaró tényező, ők is felszabadultabbak, tapasztalatlanok voltak, vonzó volt egy laza, részeg srác, akivel jókat lehet beszélni.

Később már nagyobbak az elvárások, mi több, sok nőnél kizáró tényező a folytonos bulizás, alkoholfogyasztás. Jobban számít, hogy legyenek céljaid, amellyel tudjanak azonosulni, elképzelni a jövőtöket. 30 év körül már több nő tervez családot, gyereket, ami miatt más tulajdonság válik fontossá.

2021. júl. 29. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekként és fiatal felnőttként “menő “ a bulizós - gyakran részeg pasinak lenni a nők szemében. Viszont 30 körül már mást várnak el. Pl stabil életet , munkahelyet , sok pénzt hogy meglegyen az anyagi biztonsága a férfinek - egy esetleges családalapításhoz.
2021. júl. 29. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
nem az emberek változtak meg ha nem a világ..
2021. júl. 29. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!