Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bután hangzik,de érdekelhetek esetleg egy olyan pasit,akivel havonta kb.2 szer találkozunk futtában? Integet,vigyorog... De nem ír rám,pedig ismerősök vagyunk...
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 12:11
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem ilyen napi szinten több millió embernél megesik. Szóval ez kb. semmit sem jelent.
3/9 anonim válasza:
"De nem ír rám,pedig ismerősök vagyunk..."
Megválaszoltad a kérdést
4/9 A kérdező kommentje:
Pedig számomra nagyon tetszik,s olyan belső érzésem van,hogy én is szimpatikus lehetek neki...
Ahogy rámvigyorog....ez jön le...így érzem...
2021. szept. 30. 12:39
5/9 anonim válasza:
Akkor próbálkozz nála te, senki és semmi nem tiltja.
6/9 anonim válasza:
és akkor miért vársz ölbetett kézzel és miért nem irányítod az életed?
7/9 anonim válasza:
Te nem szoktál ismerősöknek köszönni? Ha érdekelnéd, nem csak havi 2x látnád.
8/9 anonim válasza:
Próbáltál esetleg szóba állni vele, vagy valami módon kimutatni, hogy nyitott lennél a közeledésére?
9/9 A kérdező kommentje:
Eddig még nem,sajnos,de azon vagyok...
2021. szept. 30. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!