Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság a nők érzik, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a nők érzik, hogy a felborult nemek arányának haszonélvezői?

Figyelt kérdés
Nők voksát kérem első sorban, de aztán úgyis az lesz ami lesz.

2021. szept. 28. 17:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%

Nem szavazok! Mert olyan válasz nincs, hogy: Nem, k*rvára nem borult fel semmi! Nőként 3x többet kell dolgoznom ugyanazért a fizetésért/pozicioért. (Nem, nem a sarki dohányboltban, hanem egy multi cég pénzügyi csapatának vezetőjeként)

29N

2021. szept. 28. 18:48
 12/37 anonim ***** válasza:
85%

Most arra a 3%-ra gondolsz?

Nem érezzük. Több a meleg pasi, mint nő, külföldre is több férfi ment, szóval semmilyen férfi többlet nincs.

Ha pedig a (szellemi) minőséget is nézzük, akkor kifejezetten siralmas a helyzet.

2021. szept. 28. 19:13
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
milyen felborult nemek aranya? semmi nem borult fel, csak az ep agysejtek aranya a fejetekben. elmebetegek vagytok.
2021. szept. 28. 19:13
 14/37 anonim ***** válasza:
0%

"Nőként 3x többet kell dolgoznom ugyanazért a fizetésért/pozicioért."

Melyik országban vagy? Európában, vagy bármelyik fejlett országban ez nem lehetséges.

2021. szept. 28. 19:43
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Én eddig 15 év átlagéban vagy 5 nőnek mondtam nemet.

Pedig nem vagyok egy nagy szám. Igazából volt aki azért is beszolt hogy szar vagyok az ágyban. Most majd elásom magam a hátsókertben.

Semmi valóság alapja nincs a kérdésednek pláne a 60+-nál.

Ha bemész egy kórházi osztályra a betegek 90%-a NÖ. És nem a szülészetre gondoltam.

Szóval én magánéletei okból sem gyarapítom az Incel szakirodalom oly sűrűn használt féri többletét.

Mondjuk talán nem ártana kilépni úgy néha napján a PC mögűl és akkor az aranyok is változnának.

Meg a társkeresők is tele vannak kisgyerekes meg elvált nőkkel de nincs nő. Jaj drága kenyér. Az öregotthonokat is pasik lakjék.

Meg a sminkeseknél is csak pasi van.

2021. szept. 28. 20:06
 16/37 anonim ***** válasza:
78%

14

Magyarország!

És ugye kockazati tényezo vagyok, hiszen "biztos elmegyek szülni" - Ne őt léptessük elő!" Ezért uton-utfélen el kellett szolni magamat, hogy nem akarok gyereket! (Ami persze kamu)

- P.S. egy férfinek lehet egyszerre karriere és csaladja! A Nőknek nem! Nekünk valasztani kell! Nem érzed, hogy ferfiként előnyben vagy!?

Való igaz, hogy régen a leglúzerebb csóró, szerencsetlen csődtömeg pasi is talalt feleseget, mivel a Nőknek nem volt választása! Most viszont van! Ezek a Nők most hiányoznak a társkereső piacról....(vagy ha ott vannak, VÁLASZTHATNAK/ELUTASÍTHATNAK

! Ezt én nem nevezném "felborulásnak". Inkább kezd kiegyenlitődni! Csak még nem eléggé!

És vagy olyan férfival kezdek, aki egyenlő partnerként tisztel, vagy senkivel, és élek inkább a munkámnak! Ha jön, tárt karokkal várom, ha nem, úgyis jó, de nem leszek a rabaszolgája egy ilyen s*ggfej tipusnak, mint a kérdrző, aki tulajdonképpen azt sérelmezi, hogy a jó Nő nem jár alanyi jogon

2021. szept. 28. 20:11
 17/37 anonim ***** válasza:
73%
#14: Pedig igen. Ok, nem a gyártósoron és kasszában, de komolyabb beosztásoknál igen, főleg, ha "férfiasnak" elkönyvelt területen dolgozol (IT, mérnök)
2021. szept. 28. 20:41
 18/37 anonim ***** válasza:
72%
7 éve vagyok egyedül és nem találok partnert. Nem érdekel a képzeletbeli férfi többlet.
2021. szept. 28. 20:59
 19/37 anonim ***** válasza:
87%

19

Fölöslegesen magyarázol, az inceleknek ebből úgy is csak az jön le hogy válogatós vagy kövér vagy esetleg mindkettő. Fel nem tudják fogni, hogy egy nőnek is nehéz lehet a párkeresés.

2021. szept. 28. 21:02
 20/37 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem a nemek aránya borult fel. Az igazi változás oka szerintem az, hogy a nők betörtek a versenyszférába. Több lett a konkurencia, magasabbak az elvárások.
2021. szept. 28. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!