Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők érzik, hogy a felborult nemek arányának haszonélvezői?
Nem szavazok! Mert olyan válasz nincs, hogy: Nem, k*rvára nem borult fel semmi! Nőként 3x többet kell dolgoznom ugyanazért a fizetésért/pozicioért. (Nem, nem a sarki dohányboltban, hanem egy multi cég pénzügyi csapatának vezetőjeként)
29N
Most arra a 3%-ra gondolsz?
Nem érezzük. Több a meleg pasi, mint nő, külföldre is több férfi ment, szóval semmilyen férfi többlet nincs.
Ha pedig a (szellemi) minőséget is nézzük, akkor kifejezetten siralmas a helyzet.
"Nőként 3x többet kell dolgoznom ugyanazért a fizetésért/pozicioért."
Melyik országban vagy? Európában, vagy bármelyik fejlett országban ez nem lehetséges.
Én eddig 15 év átlagéban vagy 5 nőnek mondtam nemet.
Pedig nem vagyok egy nagy szám. Igazából volt aki azért is beszolt hogy szar vagyok az ágyban. Most majd elásom magam a hátsókertben.
Semmi valóság alapja nincs a kérdésednek pláne a 60+-nál.
Ha bemész egy kórházi osztályra a betegek 90%-a NÖ. És nem a szülészetre gondoltam.
Szóval én magánéletei okból sem gyarapítom az Incel szakirodalom oly sűrűn használt féri többletét.
Mondjuk talán nem ártana kilépni úgy néha napján a PC mögűl és akkor az aranyok is változnának.
Meg a társkeresők is tele vannak kisgyerekes meg elvált nőkkel de nincs nő. Jaj drága kenyér. Az öregotthonokat is pasik lakjék.
Meg a sminkeseknél is csak pasi van.
14
Magyarország!
És ugye kockazati tényezo vagyok, hiszen "biztos elmegyek szülni" - Ne őt léptessük elő!" Ezért uton-utfélen el kellett szolni magamat, hogy nem akarok gyereket! (Ami persze kamu)
- P.S. egy férfinek lehet egyszerre karriere és csaladja! A Nőknek nem! Nekünk valasztani kell! Nem érzed, hogy ferfiként előnyben vagy!?
Való igaz, hogy régen a leglúzerebb csóró, szerencsetlen csődtömeg pasi is talalt feleseget, mivel a Nőknek nem volt választása! Most viszont van! Ezek a Nők most hiányoznak a társkereső piacról....(vagy ha ott vannak, VÁLASZTHATNAK/ELUTASÍTHATNAK
! Ezt én nem nevezném "felborulásnak". Inkább kezd kiegyenlitődni! Csak még nem eléggé!
És vagy olyan férfival kezdek, aki egyenlő partnerként tisztel, vagy senkivel, és élek inkább a munkámnak! Ha jön, tárt karokkal várom, ha nem, úgyis jó, de nem leszek a rabaszolgája egy ilyen s*ggfej tipusnak, mint a kérdrző, aki tulajdonképpen azt sérelmezi, hogy a jó Nő nem jár alanyi jogon
19
Fölöslegesen magyarázol, az inceleknek ebből úgy is csak az jön le hogy válogatós vagy kövér vagy esetleg mindkettő. Fel nem tudják fogni, hogy egy nőnek is nehéz lehet a párkeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!