Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel elméletek mennyire állják meg a helyüket a való életben?
"összesen egy ugrik be, akinek nincs valakije, míg srácok közül kapásból 7 ilyet tudnék mondani"
Ok, a matek nem az erősséged, na de ennyire?
@22
Egy csajnak nincs valakije, és hét srácnak. Oké, hogy a szövegértés nem megy, na de ennyire?
19: 3 -as vagyok. Nyilván nem írtam komolyan. Aki nem otthon 4 fal között éli le az életét és nem is egy gerinctelen ballib problématagadó az látja a valóságot.
- Szórakozóhelyen 90% a férfiak aránya és kétségbeesetten nyomul mindenki.
- Tinderen legalja női profil több matchet kap, mint a férfi modell. Közbe átlagos férfi profil meg jó ha kap napi 1 matchet.
- Munkahelyen kb mindenki a nőket simpeli kétségbeesetten a fiatalabbak közül, arra számítva, hogy majd onnan szexelhet. Egészséges barátkozás csak az idősebb, párkapcsolatban élő emberek között van (akik közül az egyik most válik épp..).
@24
Hát, cimbora... akkor bocsánat, eskü nem esett le, hogy az egész csak élcelődés volt, pedig így utólag egyértelmű. :D
@25
Valóban nem teljesen mérvadó, viszont jelzésértékű. Nyilván a való életben nem hétszeres a különbség a két tábor közt, de egyértelműen létező jelenség.
"Mellesleg honnan tudod az összes emberről, hogy van-e valakije?"
Te... dolgoztál már életed során valahol? :D A pletykák megelőzik az ember hírét minden esetben, és mindenki tud a másikról mindent. Nálunk legalábbis.
"A Tinderen az átlagos férfi és az átlagos nő profilomnak is 34 -34 matche volt 1 nap után."
Na és ITT bukott meg a hiteled 3-ka! Ez úgy kamu ahogy van
Na nézzük akkor:
- Átlag felső 20%-ot választják.
Ez így nem igaz. Hiszen nem juthat minden nőnek a felső kategóriából. Az viszont igaz, hogy ők váltják ki a legerősebb vonzalmat a nőkből, és ha tehetnék, akkor velük lennének.
- Külföldi pasik viszik őket.
Kevés külföldi pasi lakik a környezetemben, gondolom ezt a Budapesten élők állítják. Szerintem van valóságalapja. Egyrészt a külföldiek általában magasabb jövedelműek, másrészt az "exogámia" is létező dolog. Az új sokszor jobbnak tűnik, és ez a szexuális ösztönök terén sincs másként.
- Pénzéhesek.
Ez elég provokatív jelző. A pénz mindenkinek fontos. Nyilván a nőknek is. A pénz megkönnyíti és szebbé teszi az életet, akár a sajátunkról van szó, akár a családalapításról. Minden ember "pénzéhes". Szóval én nem tartom ezt olyan gonosz dolognak, hogy a nők vágynak a jó anyagi helyzetre.
- Nem jönnek össze melósokkal.
Ha a melós alatt az alacsony jövedelmű és társadalmi megbecsültségű munkák képviselőire gondolsz, akkor van benne valami, ez tényleg hátrány, de önmagában még nem kizáró ok. A külső és a személyes jellemzők is sokat számítanak (amik egyébként szoros összefüggésben vannak egymással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!