Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incel elméletek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel elméletek mennyire állják meg a helyüket a való életben?

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 23:52
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
67%

Semennyire.

A szomszédunkban lakik egy srác. Bibircsókos, csimbókos hajú, alacsony, pattanásos, pufók, kivörösödött képű, foghíjas, szőröshátú csóró tróger.

Mégis úgy tapadnak rá a nők, hogy el sem bír velük! Hetente váltogatja a csajait, a nők egymásnak adják a kilincset, egyfolytában írnak neki, az utcán leszólítják a csajok, és még fizetni is szoktak neki, hogy dugjon velük. Az anyja állandóan panaszkodik, hogy már nem győzi söpörni a kotont, meg mosni a lepedőt!

Úgyhogy az incel elméletek igenis tévednek! Nem hazudok, haljak meg ez olyan igaz, mint a szentírás. De tényleg, ez tuti, ez halál komoly, ez valódi, nem én találtam ki. Hát szoktak itt Gyakorin valótlanságokat állítani, és felpontozni egymást/saját magukat a többi felhasználójukról?!

2021. szept. 27. 07:02
 12/44 anonim ***** válasza:
21%
100%-ban. A valóságban is leginkább átlag feletti külsejű férfiakat látsz nővel. Néha átlagosak is akadnak, de őket a nők csak kihasználják, és közben félrekefélnek, vagy az első adandó alkalommal otthagyják őket egy jobb képűért. Ronda férfit egyáltalán nem látok nővel.
2021. szept. 27. 08:09
 13/44 anonim ***** válasza:
89%

11: Ok, ok, átjött az irdatlan izzadságszaggal átitatott irónia... :)

Amúgy a vicc az, hogy nekem a fordítottja van a közvetlen környezetemben.

Én nem félek beismerni azt, ha objektíven egy férfitársam jóképű (tudom, igazából szubjektív)vagy en-bloc jó fizikai paraméterekkel rendelkezik.

Van egy már ex-kollegánk (teljes állásban nyomja a régi maszekot ami ráadásul elég jól fizet) aki visszájár hozzánk, meg a bagázsból is jóbarátja 1-2 embernek.

Sokak szerint jóképű fickó, saját ingatlan, aranyos kutya. Egyedül van amióta az eszemet tudom. Where is the catch?

Senki sem érti igazán. (Vagy is, de)

Igazából ha megismered jobban, akkor van egy olyan stílusa ami szerintem (szerintünk) hosszútávon nem kompatibilis párkapcsolat téren, ráadásul eléggé éretlen a nőkhöz való hozzáállása is... :)

Hány ilyen eset lehet még! Nem minden a felszín. :)

2021. szept. 27. 08:19
 14/44 anonim ***** válasza:
29%
A 3 és 11-ről senkinek se jött le az irónia?
2021. szept. 27. 08:20
 15/44 anonim ***** válasza:
53%
Nem a szórakozóhely és a tinder a világ.
2021. szept. 27. 08:23
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
14: 🙋🙋🙋🙃
2021. szept. 27. 08:25
 17/44 anonim ***** válasza:
94%

"A valóságban is leginkább átlag feletti külsejű férfiakat látsz nővel"

Akkor az az átlag, ha a többség pasija olyan.

2021. szept. 27. 08:27
 18/44 anonim ***** válasza:
93%

Ezeknek a kérdéseknek azért nincs értelme, mert úgysem fogja senki sem megváltoztatni a világról alkotott véleményét. Ez a vélemény pedig a saját tapasztalatokból és a világtól kapott dolgokból származik.

Én magam úgy tapasztaltam, hogy az elméletek jelentős része igaz. Ha te nem így tapasztalod, akkor ugyanúgy jogod van más véleményt alkotni. De mondom, ehhez tudni kéne, hogy melyik elméletről beszélünk pontosan. Anélkül tényleg értelmetlen itt bármilyen vitának. Mintha azt kérdeznéd, hogy a magyar konyha finom-e!

10 voltam.

2021. szept. 27. 08:29
 19/44 anonim ***** válasza:
28%

@3

Próbáld ki ugyanezt a tinderes produkciót átlag alatti női és férfi profilokkal. Egyből más képet fogsz látni, hidd el. Az meg lehet, hogy nálatok a munkahelyen ezek az arányok vannak, azonban nálunk ez sem egészen stimmel: a korombeli lányok közül (mondjuk nézzünk egy 18 és 30 év közti merítést) összesen egy ugrik be, akinek nincs valakije, míg srácok közül kapásból 7 ilyet tudnék mondani (50-en vagyunk nagyjából a mi területünkön, legyen ennek a fele olyan, aki ebbe a korba esik). Igen, mind átlag alattiak vagyunk, amennyire meg tudom ítélni. Hatalmas meglepetésre nem az átlagos, vagy még inkább jó kinézetű férfiakból lesznek az incelek, még szép, hogy nem azt találtad, amit az általatok "incelhiszti" sugall.

A kérdésre válaszolva: kb. fele-fele. Az többek közt egyértelmű, hogy nem minden nőnek a pénz kell, viszont amikor valaki mondjuk a statisztikával, hivatalos adatokkal alátámasztható férfitöbbletet kétségbe vonja, akkor csak a fejemet tudom fogni. Ráadásul ezek az emberek olyan önbizalommal, másokat legnagyobb természetességgel leugatva teszik ezt, hogy sokan el is hiszik, hiszen nyilván a leghangosabbnak van igaza...

2021. szept. 27. 08:34
 20/44 A kérdező kommentje:

18

Igazából konkrét elméletre nem gondoltam, csak ezekre a szokásosokra hogy a nők csak az átlag feletti külsejű férfiakat választják, a felső 20% közül válogatnak, a külföldi pasik elviszik őket, pénzéhesek, nem jönnek össze melósokkal stb amiket általában itt lehet olvasni. És igen, azért tettem fel a kérdést mert ugye mindenki mást tapasztal. Én pl. ezekből semmit, de ez csak ugye az én nézőpontom és kíváncsi vagyok másokéra is. :)

2021. szept. 27. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!