Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek miért van saját lakás mániájuk amikor a fejlett országokban még a mocskosul gazdagok is bérlakásban élnek?

Figyelt kérdés

Nem csak a nőknek a mániájuk, a férfiak is adják alájuk a lovat teszem hozzá. De tény, hogy társkereséskor, Magyarországon ez egy fontos tényező, hogy a férfinak saját lakása legyen. Jobb esetben nagyitól örökölte, rosszabb esetben egy életre eladósította magát, de legyen.

Holott a legjobb barátom Svájcba költözött, és onnan azt írja, hogy még az olyan mocskos gazdagok is bérlakásban élnek, akik fél fingjukból tudnának venni saját lakást, nem hogy hitelre. Egyszerűen azért, mert jobban megéri, sokkal jobb befektetési lehetőségek vannak ott mint a saját ingatlan. És ez ott egy nagy társadalmi probléma, hogy nehéz kipaterolni a rohadt gazdagokat a szociális lakásokból.

Hasonló a helyzet Ausztriában, Németországban meg nagyjából minden gazdag országban. Minél patkányabb, csóróbb, élhetetlenebb egy ország, annál inkább saját lakás mánia van.

Ebbe a nők nem gondolnak bele?

2021. szept. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
83%

Mire a tied lesz a pesti lakas nem is emlekszel ra mert annyira oreg leszel.

😂😂 Irta: 25n

Nem am. Na! Tied lesz nyugi.

2021. szept. 26. 23:48
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

(Kaptal valaszt..) sot tolem egy zold pottyot is!

(De gondolom figyelmen kivul hagysz.)

2021. szept. 26. 23:49
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom....még 3 év van a hitelből, 28 éves vagyok....

31 évesen mondjuk már tényleg oreg vagyok! Ugye a feefiaknak elváras, hogy fiatal legyen a Nő, szexualisan tapasztalt, de minimum szűz

2021. szept. 26. 23:51
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem vagy olyan oreg. Es talan mar en se csitri. Hogy beoltottam a kerdezot 😂😂 "sose lesz csajod papa".

Akkor meg emlekezni is fogsz a lakasra mire a tied lesz! Es a zold pöttyre.

2021. szept. 26. 23:53
 25/53 anonim ***** válasza:
88%
Noknel meg en vagyok az elvaras definicioja. :D Es persze hogy 25 vagyok! Ne oregedjek tovabb.. nezzek ki igy 70+ osan is 😂
2021. szept. 26. 23:55
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Noktol elvaras: maradjon max 25. (Jaj nekem.) mindig anyadnak van igaza,sose a csajodnak,legyen jo agyban es ágyban is,fozzon jol, ne bantson teged ha szetszorod a zoknidat,lesse minden ohajod dolgozza ki a belet es kozbe ne hagyja el a gerincet es persze 0-24 be! Legyen kireszelve mint az allat! :D
2021. szept. 26. 23:57
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy megjegyzem hogy én amikor vettem a Budapesti lakásomat, 2016-ban, olcsóbb volt a törlesztő mint egy albérlet, mert 100 e alatt akkor sem tudtam volna ekkora lakást bérelni.

Mondjuk nekem már volt egy vidéki lakásom, úgyhogy miután eladtam azt visszaforgattam és már hitelmentes vagyok.

De az élet olyan, hogy közben az ember örököl is, tehát lehet, hogy a maradék hitelt abból fizeted vissza. Illetve ha ketten vagytok akkor ugye nem akkora teher kifizetni. És pont nyugdíjas korodra lesz az, hogy nem kell albérletet fizetni és attól rettegni, hogy kitesz a tulaj. És lesz mit a gyerekedre hagyni, hogy ha te már nem leszel, akkor is legyen mihez nyúlnia vagy hol laknia.

2021. szept. 27. 06:38
 28/53 anonim ***** válasza:
0%

35F vagyok, örököltem és vettem egy budapesti lakást. Van rajta némi hitel, de a nagyrésze ( 70-75% ) önerő.

Jöttek erre nők? Nem.

Semmit nem jelent. Nem lakóparki, nem hegyi, nem teljesen tehermentes.

Ha valami hiperszuper lakóparki ( min 2-3 szobás ) vagy hegyi lakásod van azzal lehet villogni, panellal nem.

Senkit nem érdekel, hogy a sajátom...

A nőknél máshol kezdődnek az igények mondom lakóparki/hegyi lakás, menő autó, IT-s állás mert tudják az jól fizet...

2021. szept. 27. 07:17
 29/53 anonim ***** válasza:
25%
Hmm. Nekem saját házam, autóm, motorom van. A házon napelemek, kevés a rezsi, nagy a kert, jó a levegő és szép a kilátás. Budapest nagyon közel van. Szeretnék ismerkedni, valaki? 😊 24/f
2021. szept. 27. 07:59
 30/53 anonim ***** válasza:
18%
Mert a magyar nők igényei még jobban el vannak szállva, mint a külföldieké.
2021. szept. 27. 08:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!