Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődött meg a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg a csaj amiért visszautasitottam?

Figyelt kérdés
Kérdezte mi a baj vele, mondom c kosár alatt nem randizom, erre behisztizett, otthagytam.
2021. szept. 26. 11:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Erre amúgy te vered, vagy viccesnek tartod? :D Sosem értettem az ilyen kamu-kérdés kiírókat, tényleg érdekel, hogy mi motivál.
2021. szept. 26. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

#8!

180 alatt vagyok és nem érdekel hogy milyen a mell méreted. Érdekellek? 😁😂

2021. szept. 26. 12:18
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Ez biztos, hogy kamu kérdés, de ilyenen én is besértődnék. Gondolom olyan stílusban adtad elő, ami süt az írásképedből. Bár én 85F kosaras méretű vagyok, így más kamu szöveget kellene benyögnöd indoknak. Egy exem többek közt azért is szakított velem, mert közel 1 év után telefonba benyögte, hogy neki a kismellű, lapos hasú nők a zsánerei. Ami azért volt gáz, mert amikor megismerkedtünk is 160 centis 75 kiló voltam (nem lapos a hasam, vannak hurkáim) és a melleim is ekkorák voltak. 39N
2021. szept. 26. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Beb.sztál tegnap, hogy ilyeneket álmodtál?
2021. szept. 26. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:
88%
Én csak annyit mondtam volna a helyében mosolyogva, hogy 100-as s EQ alatt nem randizom, így semmi gond, örülök, hogy ilyen hamar kiderült, hogy a tiéd a közelében sincs.
2021. szept. 26. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!