Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan magyar nők (a 40 év alattiak közt) akik gyerekeket szeretnének vagy családot alapítani? Vagy inkább vegyem fel az iszlámot és kezdjek el muszlim nők közt keresni?
Magyar férfi vagyok, de ennek ellenére szeretnék gyerekeket és családot alapítani. De azt veszem észre, hogy a magyar nők közül senki nem szeretne gyereket vagy családot, vannak egy páran akik negyven-ötvenéves korukban meggondolják magukat és akarnak, de akkor is maximum egyet.
A magyar nőknek sokkal fontosabb, hogy kutyát sétáltassanak mintsem valaha is legyen gyerekük (lásd itt az oldalon is a hasonló jellegű kérdéseket) vagy mondjuk inkább Pride-ra mennek, igazából lényegtelen nekik, csak gyerekük ne legyen soha.
Miközben a politikusok és a kormány önti a propagandáját a családokról és gyerekvállalásról én a valóságban azt látom, hogy még a magukat konzervatívnak vallók is minden héten más férfival hemperegnek majd abortuszra rohangálnak rendszeresen.
Szóval én már szinte fel is adtam, hogy magyar nővel kezdjek bármit is.
A magyar nyelvűek közt viszont a cigányokban láttam némi reményt, ugyanis a cigány nők szerencsére nem gyerekellenesek. Azonban cigány nővel igencsak nehéz lenne összejönnöm, mert ők a bűnözőkre buknak és a rosszfiúkat szeretik. Számukra a legvonzóbb férfiak a stricik, drogdílerek és börtönből most szabadultak. Mivel ezek közül egyik sem vagyok, így aligha fog egy cigány nő velem összejönni (személyes tapasztalat, hogy volt egy nagyon szép értelmes romungró nő munkatársam a nyolckerből, akivel hónapokig nagyon jól kijöttünk érzelmileg, de végül a börtönből szabadult strici exe mellett döntött aki őt rendszeresen leqrvázta).
Azonban mivel számos muszlim ismerősöm van (mivel én a magyarok 90%-val ellenben több idegen nyelvet is tudok, köztük ázsiaiakat is). Így látom, hogy a muszlim nőknél a gyerekvállalás nagyon fontos, pl nem húzzák el ötvenéves korukig meg ilyesmik. De a gond, hogy muszlim nőt csak muszlim férfi vehet el.
Nekem viszont nagyon-nagyon fontos lenne, hogy legyenek valaha is gyerekeim és családom.
Ti mit tanácsoltok? Várjak még mindig hátha lesz valami egy magyar nővel vagy inkább vegyem fel az iszlámot és nősüljek meg egy muszlim nővel?
24 vagyok, az utóbbi 1-2 évben a nagyjából korombeli (kb 22-26 éves) ismerőseim és rokonaim nagy része megházasodott (vagy hamarosan eljegyzést tervez) és a házas lány ismerőseim elég nagy része gyereket vár vagy már szült. Aki még nem, az is többnyire szeretne, csak még nem talált megfelelő párt vagy hozzám hasonlóan még tanul és nyilván nem egyetem közben akar szülni (bár van olyan is, aki ilyen helyzetben is simán bevállalt egy gyereket). Én magam sem vagyok a gyerekvállalás ellen, bár nem különösebb életcélom a dolog, nélküle is ugyanolyan boldog tudnék lenni, mint egy gyerekkel, csak a körülmények még egy jó darabig nem adottak hozzá.
Szóval egyértelműen nem az ország összes nőjével van a baj, ha senki nem hajlandó szülni neked. Érdekes módon másnak szülnek.
Egészen pontosan mi közöd is van neked ahhoz, ha valaki pl inkább kutyát vesz, gyerekszülés helyett? Egy kutya még mindig jóval kevesebb felelősség és probléma, mint egy kölök.
Vagy úgy általánosságban ahhoz, hogy miért nem akarnak sokan gyereket? Vicces, hogy ugyan neked nincs is, de magabiztosan állítod, hogy gyereket nevelni a világ legnagyobb boldogsága. Tévedsz! NEKED lehet, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy másnak is az, sőt! Számos olyan szülőt ismerek, akik saját maguk sem vallják ezt. Fogadd szépen el, hogy egy gyerek óriási felelősség, rengeteg pénz, rengeteg idegesség, stressz, teljesen érthető hogy erre sokan nem vágynak. Főleg a nők. Nem neked kell kihordanod azt a gyereket. Se megszülni, ami elképesztő fájdalom. Nem te vállalod az ezekkel járó testi és lelki változásokat. Az esetek 99%-ban a nő marad otthon vele és neveli, cseréli a pelenkát, eteti, altatja, éjszaka kel hozzá stb stb. Aztán emellé társul a házimunka, mert sok pasi szerint az is a nő dolga, ha már egyszer otthon van. Azt meg se említsük, hogy ha válásra kerül a sor, akkor nagyjából 99,9%-ig biztos, hogy a nő marad egyedülálló anya, neki kell mindent is megoldania, apuka letudja havi pár tízezerrel meg 3-4 hétvégével. Jobb esetben persze.
Ahhoz sincs semmi közöd, hogy némelyek elköttetnék magukat, ha tehetnék. Ha nem akarnak gyereket, akkor ez az egyik legbiztosabb módszer, hogy ne kelljen esetlegesen abortuszra menni. Fel nem foghatom miért pörögnek és turkálnak némelyek mások méhében es magánéletében. Nyugodjál meg, még mindig azok vannak többen, akik akarnak gyereket, max tőled nem, az viszont már nem az ő hibájuk. Az én környezetemben is minimum a 80% akar gyereket, sokaknál már van is, szóval az nagyon nem igaz, hogy Pesten 100-ból 99-en nem akar szülni. De ha valóban így lenne se lenne hozzá a világon semmi közöd. A gyerekvállalás abszolút magánügy, mindenkinek jogában áll úgy élni az egyetlen életét, ahogy NEKI megfelel.
Egyébiránt a mai napig a gyerektelenek bszogatása megy, mert miért nem akarsz, pedig az kell, milyen csoda, szüljél-szüljél-szüljél. Szét lehet a családi kapcsolatokban is nézni hány és hány olyan ember van, akiket rendszeresen terrorizál a családja, mert nem akar kölköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!