Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan magyar nők (a 40 év alattiak közt) akik gyerekeket szeretnének vagy családot alapítani? Vagy inkább vegyem fel az iszlámot és kezdjek el muszlim nők közt keresni?
Magyar férfi vagyok, de ennek ellenére szeretnék gyerekeket és családot alapítani. De azt veszem észre, hogy a magyar nők közül senki nem szeretne gyereket vagy családot, vannak egy páran akik negyven-ötvenéves korukban meggondolják magukat és akarnak, de akkor is maximum egyet.
A magyar nőknek sokkal fontosabb, hogy kutyát sétáltassanak mintsem valaha is legyen gyerekük (lásd itt az oldalon is a hasonló jellegű kérdéseket) vagy mondjuk inkább Pride-ra mennek, igazából lényegtelen nekik, csak gyerekük ne legyen soha.
Miközben a politikusok és a kormány önti a propagandáját a családokról és gyerekvállalásról én a valóságban azt látom, hogy még a magukat konzervatívnak vallók is minden héten más férfival hemperegnek majd abortuszra rohangálnak rendszeresen.
Szóval én már szinte fel is adtam, hogy magyar nővel kezdjek bármit is.
A magyar nyelvűek közt viszont a cigányokban láttam némi reményt, ugyanis a cigány nők szerencsére nem gyerekellenesek. Azonban cigány nővel igencsak nehéz lenne összejönnöm, mert ők a bűnözőkre buknak és a rosszfiúkat szeretik. Számukra a legvonzóbb férfiak a stricik, drogdílerek és börtönből most szabadultak. Mivel ezek közül egyik sem vagyok, így aligha fog egy cigány nő velem összejönni (személyes tapasztalat, hogy volt egy nagyon szép értelmes romungró nő munkatársam a nyolckerből, akivel hónapokig nagyon jól kijöttünk érzelmileg, de végül a börtönből szabadult strici exe mellett döntött aki őt rendszeresen leqrvázta).
Azonban mivel számos muszlim ismerősöm van (mivel én a magyarok 90%-val ellenben több idegen nyelvet is tudok, köztük ázsiaiakat is). Így látom, hogy a muszlim nőknél a gyerekvállalás nagyon fontos, pl nem húzzák el ötvenéves korukig meg ilyesmik. De a gond, hogy muszlim nőt csak muszlim férfi vehet el.
Nekem viszont nagyon-nagyon fontos lenne, hogy legyenek valaha is gyerekeim és családom.
Ti mit tanácsoltok? Várjak még mindig hátha lesz valami egy magyar nővel vagy inkább vegyem fel az iszlámot és nősüljek meg egy muszlim nővel?
Nem tudhatod, milyen egy gyerek felnevelése. És nem is fogod. Muszlimoknál pláne nem te maradsz otthon a gyerekkel, szóval ez így vicces.
Ha lehetnék apa nőként, én is simán vállalnék gyereket. Egy pelus csere miatt körbeszopkodnának, hogy mekkora isten vagyok, ha idegesít a gyerek vagy dzsuvás, csak odaadom az anyjának, van tiszta ruhám, van kajám, ugyanúgy dolgozom. Szuper lehet.
A csivavákat meg felejtsd már el, megbántott egy oviban, vagy mi bajod van?
Eredeti kérdésedre válaszolva: léteznek.
Miért nem jó neked olyan nő, akinek már van gyereke/i és amellé bevállalna veled is egyet? Gondolom őket kizárod a keresendő nők közül....
A muszlimoknál noha teljes mértékben a nő neveli a gyerekeket, viszont mindent a férfi fizet. A legtöbb muszlim nő nem dolgozik semmit, sokan életükben soha nem dolgoztak. Mindet a férjük tartja el. Szóval ez a hátránya, hogy akkor mindent nekem kell fizetnem. De inkább bevállalok plusz munkákat és dolgozok sokat, hogy legyen több pénzem ha ezért cserébe lesz gyerekem.
Ellenben noha a magyar nők közt azért akadnak olyanok, akik dolgozni is szoktak és nem csak a férjükkel tartatják el magukat, de még ha azt is mondanám egy magyar nőnek, hogy "nem baj drágám, én fogok otthon maradni a kicsivel, én fogok éjszakánként felriadni ha bömböl és én fogom kimosni a kiokádott tejcit a paplanból" ők még ekkor se akarnának gyereket. Sőt! Még ha eltartanám őket meg a gyereket is én nevelném meg én cserélném kis az összefosott pelenkát még akkor se...
Mert nem azért dolgozok és keresek pénzt, hogy más férfiak gyerekét neveljem fel.
Volt már dolgom ilyen nőkkel. Csak az erőforrásaidra fáj a foguk és hülyítenek. Ha arra kerül a sor, hogy házasság vagy gyerekvállalás, akkor csak húzzák az idődet.
Amúgy veled nem csoda, hogy nem akar senki. Tele vagy gyűlölettel, lenézéssel, ilyet embert sima barátnak sem akar senki.
Pont ma reggel nyitottam meg a facebook-ot arra, hogy egyik ismerősöm kipakolta az újszülöttje lila lábait, a másik kirakta, hogy lánya lesz, a harmadik meg hivatalosan most jelentette be a 13. hétben, hogy terhes. Több száz ismerős közül 3-an vagyunk gyerekmentesek, mindenki orrba-szájba-csokba szaporodik.
Fiatal nő vagyok.
Egyáltalán nem akartam gyereket. Soha. Viszont találkoztam a párommal, és ez teljesen megváltozott.
Nem is az a fontos, hogy akarok egy utódot, hanem Vele akarok családot alapítani.
Nem hiszem hogy a nők ne akarnának gyereket, maximum veled nem kedves kérdező.
Ilyen gondolkodásmódot nem tudom melyik nő, melyik kultúrából fog tolerálni, de remélem egymásra találtok.
Aki azon agyal, hogy kioperáltassa a petefészkét vagy spirált ültessen be, az aligha hiszem, hogy bárki mással is akarna gyereket.
És ilyenből kevés van, akármennyit is vergődsz.
Mondjuk tökre megértem, könnyebb elhinni, hogy "senki nem akar gyereket", mint szembenézni a valósággal, hogy "a többség akar gyereket, csak nem az én cuccomat".
Igazad van. Be kell ismerjem, de elhallgattam egy dolgot: 30 év alatti vagyok. Ez ugyanis férfiként végzetes átok. Hidd el nekem a korosztályomban még senki nem akar gyereket. Nekem meg nincs kedvem még tíz-húsz éveket várni hátha majd lesz valami. Ha akad is egy magyar nő, aki akar gyereket az jó eséllyel harminc-negyven év fölötti lesz. Szerinted akar majd bármit is egy harminc-negyven éves nő majd egy 30 alatti férfitől? (Költői kérdés)
Ellenben a muszlimoknál és cigányoknál saját magam láttam, hogy semmi gond nincs ha akár kora huszonévesen vagy néha még tizenkilenc évesen is vállalni gyereket. De mint írtam (csak el kellene olvasni a kérdést), nem vagyok strici se drogdíler, így cigányok kihúzva, kizárólagos alapon maradtak a muszlim nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!