Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alakul ki a nők zömével érdemi kommunikáció
internetes társkeresés során?
Figyelt kérdés
Normálisan (szinte mindig egyedileg) megfogalmazott üzenetre válaszolva általában legfeljebb csak a direktben feltett kérdésekre válaszolnak. Semmit nem tesznek annak érdekében, hogy tovább vigyék a beszélgetést. Maximum odabökik az üzenet végére, hogy "és te?", de már ez is a jobbik eset. Rosszabb esetben elintézik a választ egy "aham" vagy valami hangulatjel beszúrásával.
10-ből 9 esetben így zajlanak a beszélgetések és maximum egy mutat valódi érdeklődést.
Ennek én sok értelmét nem látom, szerintem ez így időpocsékolás. Mégis mit várnak a nők ilyen esetben?
Örülnék ha kaphatnék női oldalról őszinte és konstruktív vélemémyt. Esetleg tipp, hogy ezt hogyan lehet elkerülni?
#7 Jesszus. Az egyedi alatt nem azt értettem, hogy Nobel díjas irodalmi teljesítményt küldök mindenkinek, hanem hogy 2x nem küldöm el ugyanazt az üzenetet senkinek, magyarul nem teljesen sablont küldök. De egyértelműen nem ez a probléma forrása...
2021. szept. 25. 17:30
12/15 anonim válasza:
Nem, az, hogy nem akarnak veled beszélni. Ha az utcára kimész most, akkor is lesznek, akik totál ignorálni fognak. Próbáld ki.
2021. szept. 25. 17:36
13/15 anonim válasza:
Így hogy ők semmi energiát nem fektetnek a dologba, teljesen értelmetlen az erőlködésszagú ismerkedés.
Ismerkedj véletlenül!
2021. szept. 25. 17:37
14/15 anonim válasza:
Én ha 2x érdektelen választ kapok egy beszélgetés alatt, ott abba is hagyom. Nem pocsékolom az időm olyanra, aki nem érdemli meg.
A vicc az, mikor egy ilyen pár nap múlva ír hogy mizu, jót beszéltünk a múltkor. Hát hogyne. Az ilyen csak azért van fent mert unatkozik.
2021. szept. 25. 18:16
15/15 anonim válasza:
Én nekem sem nagyon írnak vissza a nők pedig minden esetben én kezdeményezek és nem a szia mizu kategóriában. Hanem a "Szia hogy vagy, Szia hogyan telt a napod?. Viszont a mostaniakra mégtöbb a pozitív vagy negatív reakció. Szia van kedved ismerkedni? Szia nagyon szimpatikus vagy, megismerkednék veled. Ezekre jobban visszaírnak, de soknál azt látom hogy a badoo robot írta ki hogy xy nem szeretne csevegni. Akkor minek van fent az oldalon könyörgöm? Amúgy mégha nagy nehezen elindul a beszélgetés mert nem rajtam múlik mivel én kezdeményezek de akkor a nőkben legyen annyi tartás hogy ő írja le nekem hogy nem tetszem neki ha ilyen van és ne a badoo robotját kérje meg erre! Ha meg megy a kommunikáció azt én is utálom ha valaki nagyon rövid helyeselős válaszokat ír és nekem kell állandóan témát feldobni mert a partnerem erre képtelen vagy csak szimplán lusta. Nem hiába mondják azt hogy élőben kell ismerkedni, élőben engem is sok lány megbámult már és némelyik elég feltűnően, ha nem lennék ennyire félős a való életben történő elutasításoktól akkor már odamentem volna hozzájuk és megpróbáltam volna témázgatásokba kerülni velük. Csak hát a legelső lány általános iskolában mindenki előtt elutasított majdnem hogy megalázott és ez engem nagyon rosszul érintett és érint a mai napig. Ezért társkeresőzök csak hát ezeken az oldalakon nagyon sok a lusta és a legtöbb nő mindig a jobbat keresi ameddig a legjobbat nehezen vagy könnyen meg nem találja. Itt a férfinak az az előnyös ha nagyon jó külseje van vagy sok pénze, háza és autója. Utobbi 2-ből elég csak 1 db lenni de az is jól nézzen ki, pénzből viszont rengeteg kell és akkor akár csúnya is lehet a pasi ha van sok pénze, mert akkor sok csaja is lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!