Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 20 évvel idősebb férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 évvel idősebb férfit hogy lehet elcsábítani?

Figyelt kérdés

Nagyon vonzó és intelligens. Szeretném elcsábítani, de nem tudom egy ennyivel idősebb férfivel mennyire lehetek közvetlen. Láthatóan én is tetszem neki, gyakran keresi a társaságom. Szeretném előrébb vinni a dolgot.

25N

2021. szept. 25. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Elhetsz vele direkt. Persze nem feltetlen megduna-a. Hanem siman elhivhatod olyan "randira" ahol csak ketten vagytok. Szerintem o nem fog elhivni mert ekkora korkulonbseggel sose lehet tudni hogy tenyleg vonzalom van vagy csak jol erzi magat vele az illeto...
2021. szept. 25. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne játszmázz! Nyíltan menj rá! Konkrét legyél és célratörő!
2021. szept. 25. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Munkatárs? Mert akkor csak kérdezd meg, hogy lenne-e kedve valamelyik nap munka után meginni valamit.

De valami rossz kva vagy, hogy elcsábítani szeretnéd? Komolyabban nem érdekel, csak a teste? Mert akkor még is mondhatod így kerek perec. Persze csak ha egyedülálló.

2021. szept. 25. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd ő előrébb viszi a dolgot!
2021. szept. 26. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a cégnél sok 25 körüli nő van. Egyik sem zavar, ha közvetlen, bár ott nálunk amúgy is mindenki tegeződik. 45F
2021. okt. 2. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!