Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy ez hiányzik a nőnek?
Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy kedveli a férfit, külsőre is tetszik de mégsem lesz semmi mert "nem falja fel a szemével"? Ez lenne a "szikra"?
Vagy lehet vonzóbb egy nem vonzó férfi ha minden pillanatban azt sugározza, hogy "vetkőztet a szemével, felfal"? Ez a bizonyos nézés a kulcs?
2021. szept. 22. 17:10
1/8 anonim válasza:
Engem ez a "dugnálak azonnal" nézés csak még jobban elijeszt és kifejezetten undorít, de hát kinek mi..
2/8 anonim válasza:
Szerintemvonzobbateszi a ferfit ez a nezes, meg ugy a no egojanak is jot tesz.
3/8 anonim válasza:
Hát nyilván ha full közönyös és érdektelen vagy a csaj irányába, sőt direkt keresztülnézel rajta, az nem fogja előremozdítani a románcot. Ennek ellenére sztem elég creepy, ha csorgó nyállal bámulod a csaj mellét egyfolytában. Nekem tuti elvennéd a kedvem, meg hülyének néznélek.
4/8 A kérdező kommentje:
3: arra goldoltam, hogy talán kimozdítaná a 300. "jóbarátok vagyunk" szituációt végre kapcsolat irányba.
2021. szept. 22. 17:44
5/8 anonim válasza:
Veztkőztet a szemével nagyon ciki, az ilyentől menekülni kell.
6/8 anonim válasza:
Végülis előfordulhat, hiszen nem mindenki ugyanarra vágyik, de egyetértek a többséggel, nekem is sok lenne ez a folyton vetkőztet a szemével dolog. A vonzalom fontos és jól eshet a másiknak, ha ezt látja rajtad, de egyáltalán nem kell se túlzásba vinni, se mindig ezt mutatni.
7/8 anonim válasza:
#4: el vagy tévedve. Ez maximum akkor működne, ha a másik részéről is volna irányodba vonzódás, egyébként iszonyat taszító.
8/8 anonim válasza:
Például én azt sem szeretem ha bámulnak. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel. Zavarban vagyok és olyat teszek, amit amúgy nem tennék. Elég ha rám néz, szolídan mosolyog és köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!