Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy eséllyel nem lesz párom ha nem akarok szexet, összeköltözést és családot? F24
12-es!
A szexmentes kapcsolatoknak is alappillére?
Honnan tudod, hogy nem próbálta?
Honnan veszed, hogy nem akar egyedül maradni?
Nekem semmiféle szexuális élményem nem volt még sőt csókom se volt még. Látom előre egyesek válaszát erre.
Nem lesz. Én is ilyen vagyok amúgy, csak idősebb nálad és nő.
Keresgéltem aszexuális csoportokban is, de még csak olyat se találtam akivel szívesen beszélgetnék.
Lett 2 jó barátom, beérem ezzel. Végülis az ilyen párkspcsolat is csak egy szoros barátság lenne.
Keress barátokat te is szerintem
14es!!! Keresztapámnak van 2kisunokája 1illetve 3,5évesek. A nagy finnyás,neki szokta mondani :"ha meg se kóstoltad,honnan tudod hogy nem szereted?"-ha nem akar valamit megenni.
Aztán az esetek 3/4 ében a gyereknek izlik a kaja.
Hát te honnan tudod,hogy nem kell neked az ami az emberiség 98%ának igen. Ha ki se próbáltad??,
18!
Ennek semmi értelme sincsen. Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd: miért nem kell neked a drog, ha még ki sem próbáltad?
19es! Erre azt mondom, miért próbálnád ki a drogot ha milliókat tönkre tett.
Miskolci vagyok, nálunk a designer drogosok néphagyománynak számítanak. Itt látni milyen undorítóan viselkednek, bepisilve, a saját ürülékükben fekszenek.
Rohadtul rossz a példád.
Mivel a szex az emberek 90% ának öröm forrás, egészséges dolog (még nem abberált).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!