Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálunk minden nő Nyugat-Európá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálunk minden nő Nyugat-Európában akar élni? Ez már nálunk népbetegség a nők túlzott kivándorlása?

Figyelt kérdés

Kísérletek bizonyították be, hogy társkeresőn (pl. Tinderen) pontosan ugyanazzal a klón profillal, csak Nyugat-Európai férfi kamu nevével és adataival kitöltve mintegy 4,5x akkora eséllyel válaszoltak a nők, mintha ugyanannak a palinak magyar neve és adatai és lakhely megjelölése lett volna. Még akkor is ha ugyanabból a városból, megyéből származtak, akkor is a külföldi palinak írt vissza a magyar csaj.

Ez durva. Mondhatni, ez már népbetegség ami itt folyik? Hogy mindenki nyugati pasira vadászik neten?

2021. szept. 21. 02:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Én férfi vagyok és én is nyugaton akarok élni, nem ezen a szutyok helyen.
2021. szept. 21. 08:32
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

#9: na már megint ideböfögte a baromságait.

Mellesleg több férfi megy ki, mint nő.

2021. szept. 21. 08:36
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
Én nyugaton akartam élni, ezért megtanultam a nyelvet, szereztem piacképes szakmát, tapasztalatot, aztán kiköltöztem nyugatra. Mindezt egyedül, nem kellett hozzá segítség, pláne nem kellett hozzá pasi. 10+ év külföld után még nem találkoztam olyannal, aki kifejezetten itt élő valakihez költözött ki, mindenki vagy egyedül jött, vagy a már meglévő párjával.
2021. szept. 21. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:
92%

Tágabb ismerősi körömet megnézve (ami nem olyan kicsi) 3 lányt tudok, akinek "nyugati" párja van, egyébként mindhárom egyetem alatt vagy után mentek ki külföldre és már ott ismerték meg a párjukat. Szóval nem a pasi után mentek ki, hanem élték a saját életüket.

Én mondjuk nem külföldön képzelem el az életemet, illetve a páromat is it ismertem meg, ahogy az ismerőseim túlnyomó többsége. De fogd a sikertelenségedet a külföldiekre nyugodtan, így egyszerűbb, mint tenni valamit. :))

2021. szept. 21. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kint élek, egyedül. De nem kapkodnak értem a csajok😂
2021. szept. 21. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!