Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 éves lány megtalálhatja még a szerelmet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 20:53
11/23 A kérdező kommentje:
Volt párkapcsolatom, túl vagyok a szakításon, úgy érzem kész lennék újból ismerkedni.
2021. szept. 20. 21:10
15/23 anonim válasza:
"...úgy érzem kész lennék újból ismerkedni."
És az engedélyünkre vársz vagy mi?
Vagy a privátözönre amit a sok farok küld neked éppen?
Na mindegy, én az engedélyt neked megadom, menj Isten hírével, és akassz le gyorsan egy palit a fogasról nyugodtan!
16/23 anonim válasza:
Igen!! Számom ideállis korosztályból vagy,ugyanis egy 28 éves lány már általában érett egy komoly kapcsolatra,(család házasság), viszont még fiatal és energetikus. Most 28 vagy 2-3éves kapcsolat után még bejöhet az élet neked.
18/23 anonim válasza:
Attól függ, háhy kg vagy.
28 évesen sokaknál már kezdenek eldurrogni a légzsákok.
19/23 anonim válasza:
Miért ne találhatná meg? Szerintem simán megtalálhatja.
20/23 anonim válasza:
Kerdes.
Te mennyit teszel erte? Mert ha ulsz es varsz az elvaras listaddal, ranezesre vagy a lista miatt kiszorsz mindenkit, elvarod, hogy csak a masik tegyen bele, ugy nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!