Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan hogy visszautasítottatok egy fiú majd később megbántad?

Figyelt kérdés
Pár hónap, év múlva azt gondoltad még is csak jó lett volna, volt ilyen?
2021. szept. 19. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2021. szept. 19. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Soha
2021. szept. 19. 14:32
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Valamiért nem kellett. Mi változna meg évek múltán?

De egyébként ezekre a dolgokra nem is emlékszünk már másnap sem, nemhogy évekkel később. Emlékszem sok próbálkozásra régről, de egyiknek sem az arcára. Sztorikra igen, hogy milyen bunkók milyen szövegekkel jöttek, vagy kedves fiúkra akik nem tetszettek, de arcot nem tudnék társítani szinte senkihez. És ismeretlenek voltak, semmit nem tudtam róluk hogy milyen emberek. Szóval min is kéne búsongani sok év után?

2021. szept. 19. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Sőt már azok a fiúk sem hiányoznak, akikbe valaha ténylegesen bele voltam esve. Már nem is értem, mi tetszett rajtuk.

Akik meg alapból se tetszettek, azokra pláne nem is gondolok soha. Most így a kérdés hatására felelevenítettem őket - nem volt sok fiú, aki kezdeményezett nálam amúgy, de ma is ugyanúgy elhajtanám őket.

2021. szept. 19. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem.

Olyan volt, hogy nem utasítottam vissza elég hamar, pedig az kellett volna.

2021. szept. 19. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Inkább olyan volt, hogy bizonytalan voltam, mikor visszautasítottam és ezerszer hálát adtam magamnak utólag, hogy így alakult. Hamar kibújt a szög a zsákból.
2021. szept. 19. 15:51
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Most nem is arra gondolok hogy pl szórakozóhelyen, vagy utcán oda megy egy fiú valami szöveggel. Hanem már elkezdtetek ismerkedni, mert tetszett de végül nemet mondtál, vagy eltűntél. És később megbántad mert utána lehet találtál jobbat, de aztán amikor nem találtál normális fiút akkor gondoltál arra a korábbi fiúra, hogy most jól jönne. Ilyen volt?

2021. szept. 19. 20:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Volt. Továbbra is nem a válaszom.
2021. szept. 19. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
31%
Sportot űznek a visszautasításból és magasról xarnak a másik oldalra, önző ösztönlények. :))
2021. szept. 19. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

ti is, csak ti még előtte megpróbáljátok kihasználni is az illetőt

2021. szept. 19. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!