Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult olyan, hogy megbántad, hogy visszautasítottál valakit?
Figyelt kérdés
Mit tettél?
Próbáltad helyre hozni?
2021. jún. 10. 12:43
1/16 anonim válasza:
Igen, amikor rájöttem, akkor inkább elengedtem
2/16 anonim válasza:
Nem. Azt viszont már bántam meg, hogy valakinek esélyt adtam, akinél éreztem, hogy nem fog működni.
3/16 anonim válasza:
Igen, fura mód azóta sem sikerült mással összejönni :( F
4/16 Dr.med.habil. Genya válasza:
Nem, én az a fajta ember vagyok, aki nagyon hamar el tudja dönteni mi kell, mi tetszik neki.
5/16 anonim válasza:
Akkor, utána pár nappal talán igen, de hosszútávon nem bántam meg, mert ha nem utasítom vissza, nem ismerem meg a páromat :)
6/16 anonim válasza:
Igen. Azóta is csak ő jár a fejemben
7/16 A kérdező kommentje:
Akik nem tudnak túllépni rajta:
Gáz ilyenkor próbálni visszacsinálni?
Ti nem is próbáltátok?
2021. jún. 10. 14:36
8/16 anonim válasza:
Igen, kolléganőmet.
Nem tűnt jó ötletnek, lévén mindketten kapcsolatban, ráadásul együtt dolgoztunk...
Kicsit bánom, mert átkozottul jó csaj.
9/16 anonim válasza:
Meg lehet próbálni. Veszteni való nincs. Max nemet mond. De ha nem, akkor jó
6#
10/16 anonim válasza:
Utólag igen. Viszont visszatekintve nem tudtam volna akkor az adott helyzetet jól lereagálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!