Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg ennyire lehetetlen normális lányt találni a korosztályomban?
A húszas éveimet taposom. Volt egy hosszabb kapcsolatom, ahol a lánynak beütött, hogy élni akar. Szóval, vége lett. Rá 2-3 hétre már mással szexelt.
Oké, megesik, de kb. mi voltunk az egyetlen kivétel a környezetünkben, akik hosszasan együtt voltak és nem volt félrelépés vagy egyéb negatív dolog. Így mi is szétmentünk és nem látok egy normális példát sem, szóval fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek...
A környezetemben lévő kapcsolatok egy része olyan, hogy a nők beteges srácokra gerjednek, akik kihasználják, verik őket és egyebek. A másik részükben elvannak valakivel, aki mellett elég gyakran félremennek.
Őszintén szólva, ehhez nekem semmi kedvem. Megpróbáltam ismerkedni, de csak gázabbnál gázabb csajokba botlottam. Nem gondoltam, hogy ilyen a felhozatal, de borzalmas. Egy nő hetek után vallotta be, hogy amúgy van 2 gyereke. Egy másik csajnak pszichés problémái vannak. Volt, aki foglalt volt, de azért ismerkedjünk... Egy másiknak titokban volt pasija, egy sokadikat csak szexre használtak.
Erre amúgy jöhet az a szöveg, hogy rossz helyen ismerkedem, de ez teljesen vegyes helyzetből hozott ismertségek. Munkahely, egyetem, net, stb.
Beszélgettem ismerősökkel a helyzetről, általában egyetértettek velem, de normális tanácsot senki sem tudott adni. Volt a "majd lesz valaki, nem kell erőltetni" és a "nem jó helyen keresek". Ezekkel egyáltalán nem mentem sokra.
Valaki van hasonló helyzetben és tud használható tanácsot adni, hogy élte meg?
Mégis milyen választ vársz?
“Ennyire lehetetlen normálisat találni..?”” Igen, sőt ettől lesznek 1000x rosszabbak..
Számodra mi lenne a normális”? (Senki sem az..)
Milyen barátnőt keresel..?
“~bárkiből lehet nagy Ő ha fejben eldöntöttük a dolgokat a személlyel kapcsolatban~.
5-ös válaszoló vagyok. A többi válaszolónak mondanám, hogy nem kellene a kérdezőt támadni azert, mert ő a környezetében azt tapasztalta, hogy több az érzelmes srác. Ahelyett, hogy kötekednétek nyugodtan kifejthetnétek a véleményeteket. Én úgy gondolom, hogy természetes, hogy így érez a kérdező, mivel őt gondolom leginkább vele egynemű emberek veszik körül társaság szempontjából akikkel komolyabban beszélget. Egy nő is inkább azt érzi, hogy a nők érzelmesebbek, mivel vele egyneműekkel osztja meg ezeket a gondolatokat leginkább. Másrészt egy ilyen ember hasonló típusú emberekkel veszi magát körbe, ergo kérdező nem hiszem, hogy jól kijönnél azokkal a férfiakkal, aki a te szöges ellentéted, ezért is érezheted úgy, hogy nem egyenlő az arány a nők és a férfiak részéről, pedig az.
Egyébként én is inkább házibulis vagyok, és hát ugye általában nem nagyon szoktak új emberek bekeveredni a társaságba. Ezenfelül szoktunk néha csak úgy kimenni a városba (budapesti vagyok), kiülünk valahova, iszogatunk, beszélgetünk, van amikor közben sétálgatunk.
Szerintem ilyen helyeken is lehetne ismerkedni. Nekem ez a netes társkeresés egyáltalán nem jön be. Akaratlanul is felszínesen választasz randipartnert, egyrészt külső adottságok, másrészt végzettség/munka stb. Szóval nekem ez inkább tűnik egy katalógusnak, amiből válogatok és nekem ez egyáltalán nem tetszik, mert lehet elsiklok egy olyan férfi felett, akivel egyébként jól kijönnénk, aztán lehet a jóképű diplomás férfi magas fizetéssel teljesen visszataszító és emberileg egy nulla, ezért nem is voltam fent soha. Illetve ha személyesen odacsapódik hozzánk 1-2 ember az teljesen haverkodás szintjén is lehet és nem kell kellemetlenül éreznie magát senkinek, ha adott esetben mégsem tetszik az illető, hanem még lehet egy baráti viszonyt is fenntartani, viszont a netes ismerkedésnél elkerülhetetlen úgy találkozni egymással, mint potenciális partner jelölt. Mellesleg sokkal mókásabb ha több ember verődik össze, mintha egyes egyedül találkoznék egy idegennel erőszakosan kapcsolatot keresve.
2 komoly kapcsolatom volt eddig. Az elsőt az unokatestvérem által ismertem meg, unokatestvérem párjának volt az egyik haverja. Megcsalt amikor külföldön dolgozott, ezért szakítottam.
A másodikat régről ismertem a gimiből, mindig odavolt értem, majd ilyen közös összejöveteleken/házibulikon összebarátkoztunk amiből végül kapcsolat lett. Vele azért romlott meg a kapcsolatunk, mert szexuális téren rengeteg olyan vágya volt, ami sajnos nekem nem fért bele (hármas, és egyéb fétisek). Persze ezeket több év után hozta fel és annak ellenére, hogy én megmondtam, hogy én ezt nem akarom szinte kivétel nélkül minden egyes alkalommal amikor szexeltünk felhozta, hogy márpedig ő ezeket akarja. Így elhidegültünk egymástól, majd megcsalt ő is, aztán szakítottam.
Azóta mindkét férfi újra és újra felbukkan az életemben azzal a címszóval, hogy adjak még egy esélyt meg hasonló hülyeségek. Így hosszabban ez lenne az én történetem és a véleményem erről az egészről.
Itt veled vannak a bajok kérdező nem is kicsi. Olyan egy csöpögős érzelgős kis langyosvirslivagy hogy forr a telefon a kezemben.
Férfiként mondom, inkább állj át a srácokra
Hogy hogyan éltem át? Hát, többnyire nehezen. 21 éves vagyok és nem volt soha senkim, szóval lehet mondani, hogy hozzászoktam.
Talán a legjobb amit tettem, hogy fejben már nem pörgök a témán, lexarom, hogy mikor lesz, vagy mikor nem lesz párom, én magammal is jól elvagyok (rossz az aki rosszra gondol :D), illetve képben vagyok az értékeimmel és a hátrányaimmal egyaránt és ezek alapján tudom, hogyha van egy esélyem, amit megragadnék valamikor, akkor csak észreveszi a másik fél. Te is fogd fel így, gondolkodtam hasonlóan, mint te és beugrott az életembe 2 normális csaj (1 ghostingol, a másikkal a mai napig dumálok), szóval bármi lehetséges
Kedves Kérdező,
csak az eredeti kérdésedre reagálok.
Statisztikalag kizárható, hogy csak "gáz" nők létezzenek a te korosztályodban. Feltetted magadnak a kérdést, hogy miért nem a "normális" nőket vonzod?
Miért ne a korosztályából keressen? Azért, mert te már nem vagy fiatal?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!