Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy enyhén szociális fóbiás, meg kicsit önbizalomhiányos fiú találhat magának párt? Amúgy rendes, tele van szeretettel, megbízható, jólelkű.
Nem szeretek sok ember között lenni és barátaim sem nagyon vannak. Pl mozi, színházzal nincs semmi gondom, csak idegenekkel beszélgetni nem szeretek, meg nem is tudok. Amúgy van munkám, csak valamiért tartok az emberektől. De amúgy külsőre teljesen normálisan nézek ki:)
Járok pszichológushoz de ezen úgy érzem nem tud segíteni.
Persze, az esély megvan rá.
De, ha választanom kéne, inkább olyan párt valasztanék aki nem jár pszichológushoz, pszichiháterhez. Még ez sem garantálja, hogy szàzas az illető. Én úgy gondolom, hogy ha Neked sem lennének ilyen jellegű problémáid Te is így gondolkoznál.
Szórjatok meg pirossal, de van olyan làny aki ezek miatt jött össze a jelenlegi pàrjàval:
"Amúgy rendes, tele van szeretettel, megbízható, jólelkű"
Ez az én kategóriában instant baràtzóna...
No de visszatérve a vàlaszra, ha jó helyen van és jó időben, találsz egy jó platformot ahol ki tudsz teljesedni akkor igen.
( Vagy ha jól nèzel ki, ami manapsàg fontosabb mint azok a tulajdonságok )
"Vagy ha jól nèzel ki, ami manapsàg fontosabb mint azok a tulajdonságok"
Ne haragudj, de szerintem a kérdezőnél fennálló problémát egy extrém jó külső SEM tudná ellensúlyozni. Csak abban az esetben az lenne a helyzet, hogy esetleg (még mindig csak esetleg) összejönne neki valami, aztán, mihelyt kiderülne a csaj számára, hogy ki is ő valójában, ugyanolyan gyorsan ott is hagynák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!