Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha egy fiú komoly kapcsolatot szeretne?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és sosem érdekelek az ilyen kavarás, pár hetes hülyeségek. Mindig komolyan gondoltam az ismerekedést. Nem vagyok korán erő de ebben a témában mindig "felnőttesen" gondolkoztam. Az hogy hülyítsek, kihasználjak egy lányt az nem hozzám való.

De sok lány értetlenül néz engem hogy én miért vagyok ilyen. Én meg őket hogy nekik miért jók azok a pár hónapos "kapcsolatok " amikről előre tudják hogy úgy sem fog sokáig tartani.

Semmi értelme szerintem annak ha valaki 30-35 éves koráig úgy el mint egy tini és utána kapcsol hogy kéne házasság meg gyerek.

Én 30 előtt szeretném ezeket.

Miért gondolkodnak kevesen így?

2021. szept. 12. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos proli környezetben vagy valószínűleg, még ha te magad nem is vagy az. Próbálj közeget változtatni, más fajta emberek társaságát keresni, ha a mostani nem felel meg.
2021. szept. 12. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatot férfiak szoktak akarni, és nők hozzá a partnerek, nem pedik picsogó kislányok. Tehát

1.) Legyél Férfi

2.) Találj nőt!

(Vagy hát nyilván a mai genderfluid világban tetszőlegesen behelyettesíthetsz bármit bárhova)

2021. szept. 12. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem baj az, csak legyen pénze.
2021. szept. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!