Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy manapság nehezebb férfiként párt találni, mint ledoktorálni fizikából?
11
Nem, csak nem az ilyen oldalakból kell kiindulni. Az itt feltett kérdések és kommentek zöme trollkodás, polgár pukkasztás vagy olyan szélsőség, amit a valóságban sosem merne feltenni az ember. A többség panaszkodni, sírni, szemétkedni jár ide. Amit itt olvasol, az a képzelet. A nők nem modell macsókra hajtanak, átlagban a férfiak nem részeges drogos senkik, a nők nem ribncok, a férfiak nem sármos üzletemberek.
#12: Nem csak ebből az oldalból indultam ki, példának írtam az itteni felhozatalt.
Az a baj, hogy itt rengeteg férfigyűlölő/nőgyűlölő van, akik full komolyan tolják az egészet.
Az utolsó mondatoddal egyetértek. Azzal az apró kikötéssel, hogy ettől még átlagos férfiként nehéz normális nőt találni, mert sajnos nagyon kitolódott a nőknél a rajongási kor. Ha megnézem a korosztályom, jó pár lány nagyon toxikus kapcsolatban van.
Nem doktoráltam fizikából, de egész életemben párkapcsolatban éltem, három hosszú volt, pár rövidebb.
65f
(ne feladatnak tekintsd, csak élj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!