Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szia 2-es!
Vasárnapi ebédet már megfőzted, el is mosogattál?
Szia 3-as!
Ma a férjem főz, én pedig sétáltatom a kutyánkat. Picit megpihentem az árnyékba, nagyon meleg van. Nálad mi az ebéd?
“Természetesen hazugság az, amit vallásos meggyőződésemről egyesek írnak, s ezt a hazugságot újra meg újra megismétlik. Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el.” (Albert Einstein)
Forrás: [link]
Mivel pont az az incel, aki nem tud nőt felszedni, sose volt barátnője, és valószínűleg nem is lesz, így az inceleknek. Egyiknek sincs.
Ellenben a melósok többségének van, volt, vagy lesz barátnője. Kivéve, ha nem, de akkor incel.
Melos incelnek a legnehezebb.
37F melos incel
7
Az incelség egy állapot ami független attól hogy mit dolgozik az adott illető mivel a legtöbb gyári munkás, buszvezető, tűzoltó, tanár, mentős férfinek is van felsége.
A melősok általában nem nőgyülölők. Legtöbbjüknek van is párja.
Incelek viszont tényleg nem akarnak párt. Ők már csak próbálnak mindent megtenni azért, hogy úgy tűnjön, hogy keresnek, de elutasítják őket. A valóság ezzel szemben az, hogy direkt unszimpatikus viselkedéssel támadnak le embereket, hogy aztán az elutasítás után igazolva érezzék azzt a hamis állítást, hogy őt minden nő gyűlöli.
Persze,ha ez a cél, hogy gyűlölve legyél, akkor az meglesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!