Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka, hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy senki felé nem tudok nyitni?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Az utolsó kapcsolatom a gimis éveimben volt. Utána a 20-as éveim legelején egy két kaland becsúszott, amik számomra szörnyű élmények voltak.

Most pedig egy vivódás alakult ki bennem, mert alapvetően nem igenylem a szeretetet, boldog vagyok egyedül és magabiztosan mozgok a mindennapokban, minden nehézséget megoldok egyedül. De a környezetemben mindenki rágja a fülemet, hogy ha így folytatom vén lány leszek és valószínűleg a társadalmi nyomás miatt időről időre jön egy gondolat, hogy akkor most nekem is meg kell találnom a társamat. Olyankor fel megyek a tinderre (sajnos ma már más ismerkedesre alkalmas platform nincsen) Általában maximum 24 órára van letoltve az alkalmazás, mert több időt nem tudok ott elviselni. Odáig eljutok, hogy "párba állok" 4-5 számomra vonzó férfival és írnak, de képtelen vagyok válaszolni, mert eszembe jut, hogy akkor majd egy idő után talán találkozni is kell velük aztán ki tudja még mit "kell". Így inkább törlöm az alkalmazást. Próbáltam megfejteni, hogy mitől félek, de nem jövök rá. Az az érdekes, hogy alapvetően nyitott ember vagyok. Bárkit képes vagyok megszólítani és könnyedén beszélgetek idegenekkel. Bár általában csak egy bizonyos pontig vagyok nyitott. Mikor új ember kerül az életembe, egy ponton túl felat emelek magam köré és nem engedem be az illetőt.

2021. szept. 10. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyitás azért ütközik nehézségekbe, kedves Kérdező, mert nyitni akarsz. Ha nem akarnál, akkor semmi problémád nem lenne, ugye? Engedd el a témát. Számodra a pártalálás nem aktuális még.
2021. szept. 10. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg csak magadat győzködöd.
2021. szept. 10. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok nekem 0 kapcsolatom volt nem maradsz le semmiről.

Majd 20 év múlva, ha vén lány leszel írj rám és elveszlek:)

2021. szept. 10. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Pont ilyen alkalmazottat keresek: okos legyen és tudjon egyedül lenni:)
2021. szept. 10. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 21 éves fiú vagyok és én próbáltam társat keresni sok helyen már, legutóbb az internetes társkeresőkön, gondolom kitaláljátok hogy mennyi kapcsolat jött onnan össze, nyugi 1 számjegyű számra gondoljatok! ;)
2021. szept. 11. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!