Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-35 éves férfiként könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-35 éves férfiként könnyen el lehet magad adni az ilyen 18-21 éves egyetemista csajoknak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek. Hogy ott van egy kis hamvas, puha, szűzies 18 éves frissen érettségizett csaj, mondjuk bölcsész szakon. Aki még azt sem tudja mi fán terem az élet, kis esetlen. Az ilyeneknek könnyen el lehet adni a tapasztalt, érett férfit, akire neki szüksége van úgymond, akár még úgyis ha valójában semmit nem tettél le az asztalra, dumával mindent el lehet adni. Ha meg még van is mit mutogatni neki, mondjuk elértél már valamit az életben, és szintén egyetemet végeztél, akkor még könnyebb.

Szerintetek is a mai világban egy 30-35 éves férfinak nincs értelme a saját korosztályú nőkkel foglalkozni? Mert a nőkön a kor már meglátszik, sok az elvárásuk, és valószínűleg elsárkányosodottak már valamilyen szinten. A férfi az pedig nem öregszik, hanem sármosodik inkább, tehát a korral csak egyre jobb lesz, egyre vonzóbb.

2021. szept. 9. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
9. Mi az hogy "kevés"? Egy 30-35 éves férfi nem azért ismerkedik 20-25 évessel, mert a saját korosztályának kevés, hanem mert a 20-25 éveseket sokkal vonzóbbnak találja. Pont, hogy aki fel tud szedni egy 20 évest, az mivel fel tudja szedni a legkeresettebb, legvonzóbb nőket, ezért fel tudna szedni bőven egy 30-35 évest is. Azt nem érted meg valamiért (de miért?), hogy ha a 20 éves vonzóbb neki a 30 évesnél, akkor ő a 20 évesre fog nyomulni. Tádá, mindenki saját magának akar jót.
2021. szept. 9. 20:34
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Én 25 vagyok, nem volt olyan régen a hamvas naiv 18 éves frissen érettségizett egyetemista kislány énem, de hogy kiégett lúzer komolykodó 30as palikkal nem álltam szóba az hétszentség. De azért próbálkozni lehet, csak ne sértődj meg, ha körberöhögnek.
2021. szept. 9. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
Én 23 vagyok, de én sem jönnék össze 30 feletti férfivel. 18 évesen meg kifejezetten öregnek láttam őket.
2021. szept. 9. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Volt ilyen exem 20 éve. 4 évig elvoltunk, 19 voltam mikor összejöttünk, ő 33. Imponált az elején nagyon, szerettem, de 4 év múlva azt éreztem, sok nekem, kucsit szórakozni aksrtam még, ismerkedni, szakítotottunk.

Utánam is huszonéves csaja volt pár évig.

Az a baj, hiába öregszik, nem tud ebből lejjebb adni. Ugyanilyeneket mond, hogy a harminasok elsárkányosodnak. Nagyon vonzzák a fiatal huszon évesek, akii még felnéznek rá, formálhatók, stb. Szerintem ez egy ilyen hajlam, perverzió, nem tudom.

A gond ott van, hogy nem fiatalodik. Hiába némi sárm, stabil háttér, ház, kocsi, vállalkozás. Ezzel csak pénzéhes fiatalok tudja felszedni, de bennük pont nincs meg az, ami neki a fiatal lányokban tetszik, azok nem kis esetlenek, szűziesek.

Aki ilyen, annak meg 54 évesen már sehogy nem kell. 6 éve egyedül van, mert harmincas, negyvenes nővel nem tud mit kezdeni, azokhoz már alkalmazkodni kéne.

2021. szept. 9. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

" a legkeresettebb, legvonzóbb nőket, ezért fel tudna szedni bőven egy 30-35 évest is."

Ugyan-ugyan. Egy 20 évesnek még könnyebben vetítesz és adod elő a nagymenőt. Egy éretebb nő már át lát rajtad, és látja, hogy csak egy felfújt lufi vagy.

2021. szept. 9. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Jaj mindenkinek a 20 éves hamvas kiscsaj kell, de aztán meg van sértődve, ha az hazamegy hétvégére, hajnalig bulizik, vizsgákra készül és a mosógépet se tudja elindítani. Viccesek vagytok :D
2021. szept. 9. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

A 18-20 évesek már engem is öregnek látnak ,pedig még csak 27 leszek, nem hogy egy 30+-os embert. Haverom 35, ő is nagyon próbálkozik ennél a korosztálynál, de semmi sikere nincs, egyszerűen már nem közéjük tartozik, ahogy én sem.

Amúgy meg azt figyeltem meg, hogy ha bejössz valakinek az általában (jóval) fiatalabbnak gondol, mint valójában. Akinek meg nem az vagy pont eltalálja a korod, vagy idősebbnek is néz akár.

Nekem mondjuk nem kellen 18-21 éves egyetmista csaj, mert borzalmasan éretlenek és gyerekesek szinte minden téren. Baromi okosnak és tapasztaltnak gondolják magukat, de egyébként nagyjából a 0 amit fel tudnak mutatni, semmi személyiségük, semmi vélemény, nem lehet velük miről beszélni, nem érdekli őket általában semmi. LEgalábbis én ezt figyeltem meg. Amikor kérdezem ,hogy amúgy hobbi, szavadidőd mivel töltöd, a legtöbb szinte semmivel. Csak néznek ki a fejükből, nincs olyan dolog ami lekötné őket és persze az "idősebbeket" tartják unalmasnak.

Szánalmas...

2021. szept. 10. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
és mit kezdesz egy ilyen kiscsajjal? tiktokról meg a húzós bulikáról és zh ról fogtok dumálni? Csak ne csodáld, ha mondjuk keres a korosztályából valakit és otthagy, mert kb neki öregúr vagy.
2021. szept. 10. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
57%
Napi troll...
2021. szept. 10. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
43%

"Nagyon sok ilyen kapcsolatot ismerek"

Na hajrá akkor keress egyet magadnak.

2021. szept. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!